Dolar 32,3690
Euro 34,9519
Altın 2.325,69
BİST 9.095,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

2 hastane de faaliyette SAMSUN’A ÇİFTE MÜJDE!

Samsun’da Vezirköprü ve çevre bölgeler için büyük önem taşıyan 200 yataklı Vezirköprü Devlet Hastanesi ve 20 ünitli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hizmete girdi

2 hastane de faaliyette  SAMSUN’A ÇİFTE MÜJDE!
REKLAM ALANI
23 Kasım 2020 15:40

Samsun, sağlık yatırımlarında güçleniyor, bu yatırımlarla kentteki sağlık hizmet sunumunun kalitesi her geçen gün artıyor. Samsun’un Vezirköprü ilçesi beklediği yeni devlet hastanesine ve kampüste yapılan 20 ünitlik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne (ADSM) kavuştu. Hastanede bugün itibariyle hasta kabulüne başlandı.

ACİL SERVİS, AMELİYATHANE…
Hastanenin tamamlanıp hizmete başlamasıyla birlikte ilçe genelinde acil servisteki müşahede yatağı, ameliyathane, poliklinik, nitelikli hasta yatağı arttı. Samsun Valiliği tarafından konu hakkında yapılan açıklamada, “Yeni hastane binasıyla acil servis yatağı 10’dan 30’a, ameliyat odası 4’ten 7’ye ve poliklinik odası 22’den 46’ya; Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde ise toplam diş üniti 12’den 20’ye ve poliklinik odası 6’dan 12’ye yükselmiş olup, ayrıca bir tane de ameliyathane bulunmaktadır” denildi.

Hastane sadece Vezirköprü’ye değil, son teknoloji altyapısıyla Havza, Sinop, Boyabat ve Durağan gibi çevre il ve ilçelerden gelecek hastalara da hizmet verecek.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.