Dolar 32,3282
Euro 35,0649
Altın 2.282,13
BİST 8.998,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

‘2021 BAŞARI DOLU OLACAK’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “2021’i ulaşılacak büyük başarıların yılı olarak görüyoruz” dedi

‘2021 BAŞARI DOLU OLACAK’
REKLAM ALANI
31 Aralık 2020 13:04

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Karaaslan, umut dolu mesajında, yeni yılın başarılarla dolu olacağını söyledi.

SALGIN, HAYITIMIZI ŞEKİLLENDİRDİ
Çiğdem Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Müjdeleri, sevinçleri, acıları ve hüzünleriyle 2020 yılını geride bırakıyoruz. Tüm dünyaya yayılan ve bir sağlık krizi olmanın ötesine geçerek ekonomik, sosyal, kültürel ve ticari hayatın yeniden şekillenmesine neden olan koronavirüs salgını nedeniyle insanlık olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Maske, mesafe, temizlik kurallarının hayatımıza dâhil olduğu, alışkanlıklarımızda büyük farklılıklar meydana getiren bir süreci hep birlikte yaşıyoruz.

ACI DOLU KAYIPLARIN YILI
En güvenli yerler olarak gördüğümüz evlerimizde kaldığımız, kısıtlama tedbirlerinin uygulandığı günler yaşadık. 2020, bir nefes sıhhatin ve sağlığın her şeyden önemli ve öncelikli olduğunu bir kez daha anladığımız yıl oldu. 2020; bir yandan zorlu imtihanların, acı kayıpların yılı olurken öte taraftan ülkemizin her alandaki mücadelesinin başarıyla taçlandığı bir yıl olarak kayıtlara girdi.

YENİ YIL, YENİ HEDEFLER
Yeni yıl; yeni başlangıç, yeni umutlar ve yeni hedefler demektir. Aynı zamanda; gayretin, azmin, mücadelenin var olması demektir. İşte biz de bu düşüncelerle 2021’i, ulaşılacak büyük başarıların yılı olarak görüyoruz.
Yeni yılda, salgınla mücadelemizin başarıya ulaşacağına ve ülkemizin, Covid-19 sonrası dönemde yeniden şekillenecek dünyada, öncü rol üstleneceğine olan inancımız tamdır. Sevdiklerimizle yeniden kucaklaşacağımız, sosyal hayatın ve dolayısıyla ekonominin yeniden canlanacağı günleri 2021’de hep birlikte yaşayacağımıza inanıyorum. Yeter ki tedbirlere tavizsiz uyalım. Sağlıkta, sosyal politikalarda, adalette, ekonomide, terörle mücadelemizde, dış politikada, kısacası her alanda ülkemizi güçlendirerek, devlet-millet dayanışması içinde hedeflerimize birer birer ulaşmak ve önümüze çıkacak tüm engelleri bertaraf etmek için gece gündüz demeden çalışmayı sürdüreceğiz.

Yeni ümitler ve heyecanlar eşliğinde girdiğimiz 2021 yılının aziz milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, umutların çoğaldığı, barış ve dayanışma duygularının güç kazandığı bir yıl diliyorum.”

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.