Dolar 32,4491
Euro 34,7379
Altın 2.437,04
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

İlkadım Coronaya karşı teyakkuzda

İLKADIM BELEDİYESİ CORONA VİRÜSÜ İÇİN HİJYEN ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

İlkadım Coronaya karşı teyakkuzda
REKLAM ALANI
13 Mart 2020 16:43

BAŞKAN DEMİRTAŞ;GEREKLİ TEDBİRLERİ ALDIĞIMIZDAN HALKIMIZ EMİN OLSUN
İlkadım Belediye Başkanı NecattinDemirtaş,”Camileri, sosyal tesisler,okullar,parklar ve belediye hizmet binamızda bulaşıcı hastalıklara karşı programlı olarak dezenfeksiyon çalışması yapıyoruz. Halkımız, konuyla ilgili hassasiyetini muhafaza etsin. Gerekli tedbirleri aldığımızdan da emin olsunlar” dedi.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Türkiye’de bir kişide Corona virüsün testinin (COVID-19) pozitif çıkmasını duyurmasının ardından, ülke genelinde sürdürülen dezenfekte çalışmalarına İlkadım Belediyesi halkın yoğun olarak kullandığı çöp konteynerleri, okul, cami ve parklarda ilaçlama, tazyikli yıkama ve kireç uygulaması ile virüsten korunmaya yönelik hijyen çalışmalarını sıklaştırdı.Dünyayı etkisi altına alan corona virüsü nedeniyle İlkadım Belediyesi ekipleri halkın yoğun olarak kullandığı cami, okul ve park gibi alanlarla kamu binalarını ve okulları baştan aşağıya temizliyor. Yapılan uygulama hakkında bilgi verenİlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri ,son günlerde ülke gündemine damga vuran CORONA (COVID-19) virüsüne karşı İlkadım Belediyesi olarak tüm etki alanlarımızdaki ana caddeler kaldırımlar, çöp konteynerleri, okullar ve parklar belediye ekipleri tarafından ilaçlı solüsyonla ve tazyikli su ile yıkanarak dezenfekte edildiğini söylediler.

“TÜM BİRİMLERİMİZLE HALKIMIZIN YANINDAYIZ”
Sorumluluğumuz alanındaki tüm bölgelerde çalışma yaparak son günlerde gündemde olan corona virüs salgınıyla ilgili önlemlerimizi artırarak teyakkuza geçtiklerinin altını çizen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş;” Halkımızın bu konuda sıkıntı yaşamaması için gerekli tüm tedbirleri aldık. Ekiplerimizi çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İlkadım Belediyesi Zabıta ekiplerimizde corona virüs nedeniyle bazı ürünlere artan talebi fırsatçılığa çevirenlere karşı denetimleri sıklaştırdı. Fırsatçılık yapanlar en ağır şekilde cezalandırılacaktır. İlkadım Belediyesi olarak her birimimizle halkımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Halkımızdan hijyen kurallarına daha çok dikkat ederek topyekün seferberliğe dönüşen bu konuya katkılarını bekliyoruz. Unutulmamalıdır ki korona virüsü aldığımız tedbirlerden daha güçlü değildir” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.