Dolar 32,2586
Euro 34,7782
Altın 2.413,39
BİST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 17°C

DEVA Partisi’nden Samsun’da İLK KONGRE!

Samsun’da, Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi’nde Alaçam 1’inci Olağan Kongresi’ne tek aday olarak giren Serkan Dağlı, başkanlığına seçildi. Başkan Dağlı, Alaçam’ın dertlerine deva olmak için yola çıktıklarını belirtti

DEVA Partisi’nden Samsun’da  İLK KONGRE!
REKLAM ALANI
1 Kasım 2020 17:40

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi, Samsun’daki ilk kongresini Alaçam’da gerçekleştirdi. Salgın nedeniyle sosyal mesafeye ve davetli sayısına dikkat edilerek yapılan Alaçam 1’inci Olağan Kongresi, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Seçime tek liste giren DEVA Partisi Alaçam İlçesi Kurucu Başkanı Serkan Dağlı, tüm oyları alarak başkanlığa seçildi.

Kongreye; DEVA Partisi Samsun İl Başkanı Av. Kebire Birer Türk, DEVA Partisi Sinop İl Başkanı Birhan Yalçın, CHP Alaçam İlçe Başkanı Fuat Canbaz, MHP Alaçam İlçe Başkan Yardımcısı Muhammet Ergin, İyi Parti Belediye Meclis Üyesi İbrahim Bedir, Saadet Partisi Alaçam İlçe Başkanı Nural Yener, oda temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve partililer katıldı.

‘SAMSUNLULARIN İLGİSİ BÜYÜK’
DEVA Partisi Samsun İl Başkanı Kebire Birer Türk, 7 ilçenin teşkilatlanmasını bitirdiklerini belirterek, “4 ilçemizin teşkilatlanması da bu hafta bitecek. Sürecimiz gayet güzel ve olumlu geçiyor. Kalan ilçelerimizin teşkilatlanmaları için ayrı bir heyet kurduk. Her gün birbirinden değerli vatandaşımızla görüşmeler gerçekleştiriyoruz. Samsunlular partimize büyük ilgi gösteriyor. Şu ana kadar partimize Samsun’dan binlerce kişi başvurdu. Bizim de önceliğimiz gönüllüler çünkü bu hareket gönüllülerden oluşuyor. Covid-19 sebebiyle hareket alanımız kısıtlı heyecanımız daha baskın geliyor. Birçok ilçemiz bizi bekliyor ve bizler aynı zamanda il kongremizin hazırlıklarını yapıyoruz. Yakın zamanda il kongrelerimiz ile de Samsunlular ile buluşacağız” dedi.

ÇÖZÜM ODAKLI ANLAYIŞ
Alaçam’ın dertlerine deva olmak için yola çıktıklarını ifade eden DEVA Partisi İlçe Başkanı Serkan Dağlı, “Demokrasimizin ve kültürümüzün bir parçası olarak olaylara başka pencerelerden bakıyor olsak da, ortak değerimiz olan Alaçamımızı önceleyerek, ötekileştirmeden ve çözüm odaklı bir anlayış içerisinde olacağız. Bu anlamda tüm ilçe idari yönetim kadroları, siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları ve halkımız ile istişare anlayışımızı gözeterek ‘derde deva’ olmaya hazırız” diye konuştu.

ORTAK PAYDAMIZ ALAÇAM
Başkan Dağlı, ortak paydalarının Alaçam olduğuna dikkat çekerek, “Yerel yönetimler, insanımıza dokunma ve ortak bir payda da buluşarak ideallerimizi gerçekleştirmek için çok önemli bir fırsat. İlçe yönetimi olarak bu anlayışın, genel siyaset dilinden uzak ve çok daha etkin bir anlam içerdiğinin bilincindeyiz. Halkımızın sorunlarının, isteklerinin ve önerilerinin takipçisi olarak ilçemiz kaynakları ölçüsünde yapılması gereken her ne varsa yapmak için hep beraber buradayız. Kongremizin Alaçamıza hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.

Kongrenin ardından DEVA Partisi Samsun İl Başkanı Kebire Birer Türk, Alaçam İlçe Başkanı Dağlı, DEVA Partisi il ve ilçe yöneticileri esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Asel Sema UĞURLU

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.