Dolar 32,3865
Euro 35,0590
Altın 2.326,65
BİST 9.096,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin “A’dan Z’ye ZAM”

CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin  ekonomi kriz, zamlar  ve son günler de yapılan Denetimlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu…

CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin “A’dan Z’ye ZAM”
REKLAM ALANI
10 Ekim 2018 18:53 | Son Güncellenme: 10 Ekim 2018 21:19

A’dan Z’ye “ZAM”

Samsun’un Bafra İlçesi CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin Hükumetin son günlerde denetim adı altına yapılan denetimlerin sadece göz boyamaktan ve vatandaşı oyalamaktan başka hiç bir şey olmadığını belirtti.

“Elektrik, Doğal gaz, su olmak üzere A’dan Z’ye her şey fahiş oranda zamlandı”

CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin son günlerde Ülkemiz ’in ekonomi yönünden çok sıkıntılar çektiğini belirten Perçin, vatandaşlarımız için önemli olan başta Elektrik, Doğal Gaz, su olmak üzere market Ürünleri, kâğıtta yani A’dan Z’ye her şeye fahiş bir oranda zamlanması açıkça Ülkemizde ekonomi krizin olduğunun göstergesidir.

“KENDİ BECERİKSİZLERİNİ BAŞKALARINA ATMAK SADECE BASİT BİR KURMACADIR”

Perçin, maalesef bu ekonomi krizinin hükümet tarafından ABD yani dış Ülkelerin Ülkemiz Ekonomisi üzerinde oynadığı bir oyundur diyorlar, kendi beceriksizliklerini başkalarına yüklemek veya atmaktır bu sadece basit bir kurmacadır. Yaklaşık 16 yıldır Ülkemizi yönetenler başta Ekonomiye, Tarıma ve İhracat maalesef önlem alamayarak geriye gitmiş Üreten Ülke halinden Tüketen bir Ülke olmamızdan dolayı bu Ekonomi krizin kaçınılmaz kılmıştır dedi.

“ VATANDAŞI OYALAMAK VE GÖZLERİNİ BOYAMAK İÇİN DENETİM TAKTİĞİ YAPIYORLAR ”

Perçin konuşmasına şöyle devam etti. Bazı şeyleri inanmak ne inandırmak için Hükumet şu an yapılan Zamların neticesinde Marketlere kendi memur elamanlarını göndererek vatandaşın gözü boyamaktan ve oyalamaktan başka hiçbir şey değil bunlar. Marketlere denetim yapıyorsun sonra onlara ceza kesiyorsun, sonra bu iş oldubittiye bitirmeye çalışıyorsun, bu denetimler sonrası vatandaşı rahatlatacak indirimler gerçekleşiyor mu tabi ki gerçekleşmiyor o zaman bu denetimlerin amacı ne ceza keserek para almaktan başka bir şey değil, yani vatandaşın cebine bir şey girmiyor bur da yine devletin kasasına para aktarıyorsunuz. CHP olarak soruyorum Eylül ayı içinde elektrik, doğal gaz ve suya yapılan 3 defa fahiş zamlar ne demek, bunlara Hükümet olarak ne diyeceksiniz.

“ENFLASYONDAN VE ZAMDAN EZİLEN İŞCİYE, EMEKLİYE VE MEMURA NE ZAMAN ZAM YAPILACAK”

Hep çileyi geçmişte olduğu gibi Ekonomi Krizin suçlusu vatandaşlar mı? Yazık değil mi? Sürekli her şeye otomatik olarak zam geliyor. Ya başta askeri ücretle evine geçindirmeye çalışan İşci, Emekli, Memur maaşlarına neden zam yapılmıyor. Ne yazdırtır ki enflasyona karşı maaşları yok olan bu kısma kim sahip çıkacak, ne zaman maaşları zamlanacak CHP olarak bunun en yakın takipçisi olacağız dedi.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.