Dolar 32,5082
Euro 34,8818
Altın 2.433,27
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

‘DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM ZAMANI’

Samsun’da CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, “Bu bir siyasi parti işi değil. Liderler arası bir yarış değil. Bu hizmet işi. Değişim ve dönüşüm için hepinizden destek istiyorum” dedi

‘DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM ZAMANI’
REKLAM ALANI
26 Mart 2024 18:25

Samsun’da CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, Vezirköprü ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürdü. Vatandaşlarla bir araya gelen ve destek isteyen Öncü, “Bu seçim, parti seçimi değil hizmet seçimidir. Bu seçimde parti değil adaya bakmak lazım. Bu seçim yarışı da AK Parti’nin adayı ile CHP adayı olarak benim aramda geçiyor. Bu seçimi inşallah sizlerin desteğiyle halkımızdan gördüğümüz büyük teveccühle görüyoruz ki kazanmaya çok yakınız” dedi.

PARTİ DEĞİL HİZMET YARIŞI
Vatandaşlara, oy tercihleri konusunda da açıklamalarda bulunan Öncü, “Oy oranları düşük partilerdeki bu adaylara vereceğimiz oylar mevcut belediye yönetimine dolaylı destek demektir. Hayat bağlılığından şikayet ettiğiniz, suyu hepimize pahalı sattığından şikayet ettiğiniz, yolda, ulaşımda, ulaştırmada sorunları çözmediğinden, hayvancılığa, tarıma sahip çıkmadığından, çiftçiye, besiciye destek olmadığından şikayet ettiğimiz bugünkü belediye yönetimine destek olmak istemiyorsanız, bir değişim istiyorsanız, Samsun’un gelişmesini istiyorsanız başka partilerde de olsa gönlünüz bu seçimde bize destek olun. Bize destek olun ki düşük oranlı adaylara verdiğiniz oylar inanın ziyan oluyor. Oy oranı küçük olan partilere verilecek oylar iktidarın işine yarıyor. Bu bir siyasi parti işi değil. Liderler arası bir yarış değil. Bu hizmet işi. Ben sizlerden destek istiyorum. Değişim ve dönüşüm için hepinizden destek istiyorum” dedi.

”CEK, CAK’LA SİZİ KANDIRMASINLAR
“Eğer bu seçimlerde iktidarın kulağını çekmezsek, bir ders vermezsek, yerel yönetimleri değiştirmezsek, inanın bana Türkiye’yi daha kötü günler bekleyecek” diyen CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, “Samimiyetimle söylüyorum. Seçimdir, kazanılır, kaybedilir. Milletin kararı başımızın gözümüzün üstüne. Ama mantıklı olmak lazım. 20 yıldır Samsun’u yönetenler artık ‘cek’ ve ‘cak’la sizi kandırmamalı. 20 yıldır elinizi tutan mı vardı? Neden yapmadınız? Buna bir parti işi olarak bakmayın. Bize vereceğiniz destekle 17 ilçemiz kazanacak” ifadelerini kullandı.

Gökhan ÜNLÜ

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.