Dolar 32,5535
Euro 34,9719
Altın 2.448,51
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Açığa alındı intihar etti!

Manisa’nın Ahmetli İlçe Kaymakamı Samsunlu Necmi Akman, koruma polisinin tabancasıyla başına ateş etmesinin ardından kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Açığa alındı intihar etti!
REKLAM ALANI
20 Temmuz 2016 18:44

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında görevden uzaklaştırılan Manisa’nın Ahmetli İlçesi Kaymakamı Necmi Akman, koruma polisinin tabancasıyla kendisini başından vurarak intihar etti. Alınan bilgiye göre, Manisa’da 18 Temmuz’da görevden uzaklaştırılan 3 kaymakamdan biri olan Ahmetli Kaymakamı Necmi Akman, gece geç saatlerde Ulucami Mahallesi’ndeki konutunu koruyan polis memuru Ahmet G’nin bir anlık dalgınlığından yararlanıp belindeki tabancasını almak istedi. Koruma polisiyle yaşadığı arbedede tabancayı ele geçiren Kaymakam Akman, başına bir el ateş etti.

EVLİ, 3 ÇOCUK BABASI

Olay yerine çağrılan ambulansla önce Ahmetli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Akman, ilk müdahalesinin ardından Turgutlu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Şakağına isabet eden kurşunla ağır yaralanan Akman, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Evli ve 3 çocuk babası olan Akman, Ahmetli’de 2 yıldır görev yapıyordu. Tabancasını kaptırdığı iddia edilen koruma polisi Ahmet G. ise olayla ilgili ifadesine başvurulmak üzere gözaltına alındı.

RESMİ TÖREN YAPILMAYACAK

Necmi Akman’ın cenazesinin İzmir Adli Tıp Kurumu’nda yapılacak otopsinin ardından bu gece Samsun’a getirileceği,  cenaze için resmi bir tören yapılmayacağı, ailesi tarafından İlkadım İlçesi’nde toprağa verileceği açıklandı.

NECMİ AKMAN KİMDİR?

Necmi Akman, 1969’da Samsun’da dünyaya geldi. İlkokul ve ortaokulu Samsun’da okuyan Akman, liseyi de Ankara Yenişehir Sağlık Meslek Lisesi’nde ve İzmir Yenişehir Sağlık Meslek Lisesi’nde okudu. Daha sonraları mesleğinde göreve başlayan Akman Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü de okuyarak lisansını tamamladı. Çorum-Oğuzlar Kaymakamlığı, Ağrı-Diyadin Kaymakamlığı, Batman-Gercüş Kaymakamlığı, Sakarya-Kocaali Kaymakamlığı, Çanakkale-Ayvacık Kaymakamlığı ve son olarak Ahmetli Kaymakamlığında görev yaptı.

15 TEMMUZDAKİ DARBE GİRİŞİMİ SONRASI BAŞLATILAN FETÖ/PARALEL DEVLET YAPILANMASI SORUŞTURMALARI SIRASINDA AÇIĞA ALINAN MANİSA AHMETLİ İLÇE KAYMAKAMI NECMİ AKMAN EVİNDE İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNDU. (İLKER UYAR/MANİSA-İHA)

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.