Dolar 32,5169
Euro 34,9742
Altın 2.438,92
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

ADAY ADAYLARINA TAM NOT!…

“Adaylarımız tecrübeleri ve ülke ve şehire olan sevdalarıyla Samsun’u en iyi şekilde temsil edecekler” dedi

ADAY ADAYLARINA  TAM NOT!…
REKLAM ALANI
2 Nisan 2023 18:05 | Son Güncellenme: 2 Nisan 2023 21:20

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, aday adaylarının belirlenmesinin ardından yaptığı açıklamada, İYİ Parti 28 Dönem Milletvekili aday adaylarının aday sıralamada en çok zorlanılacak listeler olduğunu söyledi.

DEPREM VE SEL FELAKETLERİ VE
BİAT EDEN MİLLETVEKİLLERİ
14 Mayıs 2023 tarihinde Cumhuriyetin 100 yılına denk gelen tarihi bir seçime gidildiğini ifade eden Hasan Aksoy, açıklamasında şunlara değindi:

“Ülkemizin geldiği son ekonomik durum, yaşamış olduğumuz deprem ve sel felaketleri göstermektedir ki yıllardır sürdürülen liyakatsiz, adaletsiz bir yönetim anlayışı ve bu anlayışa sadece biat eden vekillerin eseridir.

MESLEKİ TECRÜBELERİ VE HİZMET SEVDASI
İyi Parti listeleri belki de başta şehrimiz olmak üzere aday sıralamada en çok zorlanılacak listelerdir. Samsun da aday adayı olarak başvuran arkadaşlarımızın mesleki tecrübeleri, ülke sevdaları, şehrimize olan hizmet etme arzuları, liyakatleri ile şehrimizi en iyi temsil noktasındadırlar.

Başta şehrimiz olmak üzere, ülkemize hayırlı olmasını diler, seçmenlerimizin listede olan adaylarımızın Samsun için tüm birikimlerini azim ve kararlılıkla yansıtacak temsilciler olduğunu bilmelerini isterim.”

İşte İYİ Parti’nin Samsun 28’inci Dönem Milletvekilliği Seçimi aday adayları:

“Ahmet Karkucak, Aysın Akçay, Bedri Yaşar, Birsen Öztürk, Bülent Arslan, Derya Dündar, Efe Aydın, Erhan Usta, Erkan Avcı, Esma Ercan, Fahrettin Canbolat, Faruk Alpaslan, Halil İbrahim Yalgın, Hüseyin Acar, İlknur Yılmaz, İmren Nilay Tüfekci, Kazım Can Şen, Kurtman Ersanlı, Ömer Süslü, Ramazan Tınkır, Saffet Usta, Selahattin Özyurt, Turgay Bilge, Ufuk Gülşen, Yunus Gün.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

  1. Hüseyin dedi ki:

    Liyakat için yola çıkan iyi parti adaylarını belirlerken nekadar liyakatlı olacak merak konusu güce paraya mı tecrübeye deneyime mi bakacak merakla takip ediyoruz Liyaket için yapacakları buradan anlaşılacak bakalım @hasanaksoy @samsuniyiparti

  2. misafir dedi ki:

    halkın içinden çekirdekten gelen adayları istiyoruz. 5 yıl önceki müğcadelemizde yanımızda olanları istyiyoruz. gerçekten çalışacak olanları istiyoruz.