Dolar 32,5532
Euro 34,9466
Altın 2.422,65
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Ahmet Kural Sıla’yı darp etti!

Sıla, Ahmet Kural tarafından darp edildiği gerekçesiyle savcılığa şikâyette bulundu.

Ahmet Kural Sıla’yı darp etti!
REKLAM ALANI
1 Kasım 2018 19:01

Ahmet Kural hakkında 3 ay uzaklaştırma kararı aldırdı. Peki bu ne demek?

Sıla ve Ahmet Kural arasında neler yaşandı?

3 ay boyunca yanına yaklaşamayacak

3 ay boyunca yanına yaklaşamayacak

Yani, Ahmet Kural 3 ay boyunca Sıla’nın yanına yaklaşamayacak. Şaka gibi geliyor kulağa değil mi?

Çok değil sadece 15 gün önce ortak bir arkadaşlarının etkinliğinde bir araya gelen ve birlikte fotoğraf çektiren ikiliye magazin muhabirleri adeta hücum etmişti.

Sıla da “Evet” diyerek ilişkinin tekrar başladığını onaylamıştı.

"Biz de basından öğreniyoruz başımıza gelecekleri"
Çok değil, sadece birkaç gün önce ise Ezgi Mola ve Dolunay Soysert gibi yakın arkadaşlarıyla kameraya takılan Sıla, “Evlilik kararı almışsınız, doğru mu?” sorularına “Biz de basından öğreniyoruz başımıza gelecekleri” diyerek esprili bir cevap vermişti.

Sıla, ciddiyken ciddi, espriliyken de sonuna kadar esprili bir şarkıcı. Artık onu az çok tanıyoruz.

Tam da affetmişken!

Tam da affetmişken!

Ve tam da bu kadar ‘affetmiş‘ bir imaj çizerken pat diye Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na gelmesi, avukatıyla birlikte açıklama yapması… Bunların da ötesinde Ahmet Kural’dan şikâyetçi olup koruma kararı aldırması…

Evet, oldukça enteresan.

Peki şikâyet gerekçesinde neler var?

Sıla’nın avukatı Rezan Epözdemir, İstanbul Aile Mahkemesi’nin söz konusu koruma talebini uygun gördüğünü açıklayarak soruşturma hakkında şunu söyledi: “Evde yaşanan darp, cebir, psikolojik şiddet, hakaret ve tehdit eksenli bir soruşturma…”

Sıla’nın ifadesinde ise şu detaylar olduğu iddia ediliyor: “Yerlerde sürüklendim, kafamı duvarlara vurdu. Kaçmaya çalıştığım sırada, Ahmet Kural tekrar yakaladı ve kafama kül tablasıyla vurdu. Yoğun hakarete maruz kaldım. Yaklaşık 45 dakika sürüyor bu saldırı…”
Dönülmez akşamın ufkundayız

Biliyorsunuz, Ahmet Kural ile Sıla’nın ilk ayrılıklarının ardından epey şey yazılıp çizilmişti. “İhanet mi şiddet mi?” ikilemine düşülmüştü.

“Sıla, dik duruşu olan bir kadın. İhanet değildir, şiddettir. Sıla da bunu kabul edememiştir kesin” denilmişti. Genel algı bu yöndeydi.

Sürpriz barışmalarının hemen akabinde ayrılıklarının mahkemelik olacak kadar ‘sansasyonel’ olması artık dönülmez akşamın ufkunda olduğumuzun da göstergesi.

Geri adım atmamalı

Evet, artık bu yolun dönüşü yok. Bugüne kadar radikal kararları, dik duruşu, sözünden dönmeyen açıklamalarıyla dikkat çekenSıla’nın, bundan sonra Ahmet Kural’ın A’sından L’sine kadar hiçbir şekilde geri adım atmaması gerekiyor.

Düz değil, olaylı bir ayrılık bu. Üstelik Ahmet Kural’ın daha önce de şiddet konusunda vukuatlı olduğu iddia edilirken… Sıla’nın artık bu ilişkiye devam etmemesi gerekiyor.

O fotoğrafa nasıl bakacağız?

O fotoğrafa nasıl bakacağız?

Hayat işte böyle garip. Aylarca “Sıla’ya bakan Ahmet Kural” esprisi yaptık. “Sıla’ya vuran Ahmet Kural” ihtimali konuşuluyor artık. Düşünebiliyor musunuz gelinen noktayı?

Ahmet Kural gerçekten Sıla’ya fiziksel şiddet uyguladıysa, biz o caps’e bir daha gülebilecek miyiz? Bu fotoğraf bildiğiniz yalanmış yahu!

Bugüne dek “Ahmet Kural’ın Sıla’ya bakışı”na inanan, güvenen bizler, hangi inançla bir daha sevgiye, aşka inanacağız?Bundan böyle o kare güldürmeyecek, sadece acı acı düşündürecek…

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.