Dolar 32,5257
Euro 34,9376
Altın 2.436,55
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

AK Parti Bafra’dan Ferah Bebeğe Kan Bağışı

AK Parti Bafra’dan Ferah Bebeğe Kan Bağışı
REKLAM ALANI
23 Ocak 2016 18:36 | Son Güncellenme: 24 Ocak 2016 00:58

Samsun’un Bafra ilçesinde İstanbul’da yaşamını sürdüren Bafralı ailenin 18 aylık çocukları lösemi hastası Ferah bebek için başlatılan Kızılay ve TÜRKÖK kampanyasına, AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı kan bağışında bulundu.

AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve yönetimi, Bafra Gençlik Merkezinde kurulan kan bağış stantlarında Ferah Bebek için kan bağışında bulundu.

AK Parti İlçe Başkanlığı yönetimi olarak ferah bebeğe parti yönetimince kan bağışında bunduklarını söyleyen İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, “Bafra ilçemizde Bafralı ailemizin 18 aylık bebeği Ferah için başlatılan kan ve türkök bağışı için, bizlerde AK Parti İlçe Başkanlığı yönetim kurulumuz ile birlikte kan bağışında bulunduk. Biliyoruz ki, verdiğimiz kan ve türkök bağışları ferah bebeğe uymasa dahi, ferah bebek gibi olan hastalara da umut olacaktır. Ben bir kez daha kan bağışında bulunan Bafralıları ve yönetim kurulu üyelerime teşekkür ederim” dedi.

Bafra İlçe sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın ise, Bafra’mız da yüzlerce kişi ferah bebek için gerçekten seferber oldu. Yüzlerce kişi, 7’eden 77’ye genci, yaşlısı kan bağışında bulundu. Kan bağışı seferberliğine AK Parti Bafra İlçe Teşkilatı da katılarak, yönetim olarak bağışta bulundular. Kan ve türkök bağışları devam ediyor, bağışta bulunmak isteyenler Bafra Gençlik Merkezine gelerek, kan bağışı yapabilirler” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.