Dolar 32,5689
Euro 34,9306
Altın 2.426,05
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

‘AMAÇLARINA ULAŞAMAYACAKLAR!..’

Atatürk Onur Anıtı’na yapılan saldırıya dikkat çeken Yusuf Ziya Yılmaz, “Değerlerimize saldırarak huzurumuzu, birliğimizi, kardeşliğimizi bozmak isteyenlere asla fırsat vermemeliyiz” dedi

‘AMAÇLARINA ULAŞAMAYACAKLAR!..’
REKLAM ALANI
6 Şubat 2022 21:45

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Canik ilçe danışma meclisi toplantısına katıldı. Yılmaz, yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, “Hiç kimse birlik ve beraberliğimizi bozamayacak” dedi.

TÜRKİYE NEREDEN NEREYE GELDİ…
Canik Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ilçe danışma toplantısında teşkilat üyeleriyle bir araya gelen AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, 2023 hedeflerine odaklanan AK kadroların halka en iyi hizmet noktasında özverili çalışmalar ortaya koyduğunu belirtti. Yılmaz, “Aziz halkımıza, Türkiye’nin AK Parti iktidarı döneminde kazanımlarını, yapılan hizmetleri en iyi şekilde anlatmalıyız. Ülkemizin nereden nereye geldiğini, daha neler yapılacağını her buluşmamızda dile getirmeliyiz. Halkımızın bize olan güveni, inancı tam. Şu süreçte ekonomik olmak üzere bazı sıkıntılar olduğunun farkındayız. Dünya’daki gelişmelerden kaynaklı bu sorunlarında üstesinden de gelecek yine AK Parti’dir” diye konuştu.

‘GAZİ ATATÜRK, ORTAK DEĞERİDİMİZDİR’
Ülkenin üzerinde karabulutlar estirmek isteyen, birlik ve beraberliğin kaybolması için uğraşan, kaos ortamı oluşturmak isteyen, hassasiyetler, değerler üzerinden saldırmaya çalışan zihniyetlerle her zaman mücadelenin süreceğinin altını çizen Yılmaz, “Ne yazık ki, geçtiğimiz günlerde Onur Anıtı’na yapılan hain saldırı menfur örneklerden biridir. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk hepimizin ortak değeridir. Onun mirasına, aziz hatırasına bu zamana kadar sahip çıktık, bundan sonrada çıkmaya devam edeceğiz. Değerlerimize saldırarak huzurumuzu, birliğimizi, kardeşliğimizi bozmak isteyenlere asla fırsat vermemeliyiz. Sağduyumuzu her zaman korumamız, her bir vatandaşımız el ele, sımsıkı tutunmalıyız. O zaman kirli emelleri olanlar kaybeder, kazanan Türkiye olur.” ifadelerini kullandı.

HAVACILIK TESİSLERİNDE İNCELEME
Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, 19 Mayıs İlçesi’ni de ziyaret ederek, Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ile birlikte 1995 ve 2000 tarihleri arasında ilçede sivil havacılık alanında çalışmalar yapan ve şenlikler düzenlenen Samsun Sportif Havacılık Kulübü’nün atıl durumdaki hizmet alanını inceledi. Yeniden faaliyetlerine başlamak için çalışma yapan Kulüp Başkanı Aytekin Turgut ve Başkan Yardımcısı Yusuf Kahvecioğlu’ndan bilgi alan Milletvekili Yılmaz, havacılığın gelişimi noktasında yürütülen çalışmalara her zaman destek olmaya hazır olduklarının altını çizdi.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.