Dolar 32,3849
Euro 35,0357
Altın 2.326,43
BİST 9.138,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 19°C

AMASYA’DA ‘OKTAM’ GECESİ!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kadın ve Toplum Araştırma ve Uygulama Merkezi’nin(OKTAM) Kadınlar Korosu, Amasya Üniversitesi’nde muhteşem bir konsere imza attı

AMASYA’DA ‘OKTAM’ GECESİ!
REKLAM ALANI
16 Haziran 2022 18:54

Samsun’da OMÜ bünyesinde faaliyetlerini sürdüren OKTAM, Kadınlar Korosu ile çıktığı turnenin son ayağında Amasya Üniversitesi’nin konuğu oldu.

Amasya Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliği ile ‘Şarkılar Bizi Söyler’ temasıyla
Amasya Üniversitesi Milli Hakimiyet Yerleşkesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konser büyük beğeniyle izlendi.

KADINLAR İÇİN HİZMET MERKEZİ
Konser öncesi OKTAM’ın amaçlarından ve şimdiye kadar gerçekleştirdiği etkinliklerden bahseden OKTAM Müdürü Prof. Dr. Hatice Kumcağız, “Merkezimiz, kadının toplumsal ve ekonomik kalkınmada yerini alabilmesi için her konuda duyarlı ve bilgili olunmasına yönelik faaliyetlerde bulunmak, yurt içinde ve yurt dışında kadın sorunları ile ilgili her alanda araştırma ve incelemeler yaparak bu konudaki etkinliklere katılmayı amaçlamaktadır. Bu kapsamda özel veya kamu kurum ya da kuruluşlarıyla işbirliği yaparak kongre, sempozyum, panel, atölye çalışmaları ve kurslar düzenlemekteyiz” dedi.

AKADEMİSYEN KATILIMI ARTIYOR
Merkez bünyesinde çalışmak isteyen akademisyen sayısının her geçen gün arttığına dikkati çeken Kumcağız, “Merkezimizde kendine güvenen, kendi yeteneklerinin farkında olan planladığımız çalışmaları desteklemede bilgi ve becerisini hiç esirgemeyen iyi bir ekibimiz bulunmaktadır” diye konuştu.

Konser sonunda, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı, OKTAM yöneticilerine ve koro sanatçılarına sertifika ve çiçek takdiminde bulundu. Konseri ayrıca Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Önder Duman, Prof. Dr. Halil Apaydın ve Prof. Dr. Recep Kürkçü, Genel Sekreter Duran Çuhadar’ın yanı sıra akademik ve idari personel ile öğrenciler izledi.

Nisanur ÖZYURT

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.