Dolar 32,5994
Euro 34,7386
Altın 2.496,60
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Bafra Memur-Sen “evet” dedi…

Memur-Sen Samsun Bafra Temsilcisi Hamdi Yıldız, “Bu ülkede bir daha 27 Mayıs, 12 Mart, 12 Eylül, 28 Şubat, 27 Nisan e-muhtırası, Gezi olayları ve 15 Temmuzlar yaşanmasın diye ‘evet’ diyoruz” dedi

Bafra Memur-Sen “evet” dedi…
REKLAM ALANI
20 Mart 2017 18:56

Hamdi Yıldız, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Öğretmenevinde basın toplantısı düzenledi.

 

‘MEMURUN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEK İSTİYORUZ’

Yıldız yaptığı açıklamada, “Ülkemizin geleceğini ilgilendiren önemli bir virajın eşiğindeyiz. 16 Nisan bu milletin kader anı diyebileceğimiz bir referandum aynı zamanda sendikal anlamda önemli bir zaman dilimine doğruda ilerlemekteyiz. Milyonlarca memuru ilgilendiren taleplerin kazanıma dönüştürülmesi açısından 2018 -2019 yıllarını kapsayacak 4. toplu sözleşme için Ağustos ayında hükümet ile masaya oturulacak. 11 iş kolunda da yetkili Memur-Sen olarak hükümet ile masaya oturup memurun yüzünü milletin yüzünü güldürmek istiyoruz. İşte bu yüzden hedef 1 milyon 111 bin 111 üye Memur-Sen’e davet tercih ‘evet’ diyoruz. Genel Başkanımız Ali Yalçın Bey 21 Mart 2017 yarın akşam saat 19.30’da Samsun’da olacak. Ömer Halis Demir Konferans Salonunda Samsun’a seslenecek. Bu konferansa tüm Bafralı hemşehrilerimizi davet ediyoruz” diye konuştu.
‘15 TEMMUZLAR YAŞANMASIN DİYE EVET DİYORUZ’

“Memur-Sen olarak bu ülkede bir daha antidemokratik süreçler yaşansın istemiyoruz” diyen Hamdi Yıldız şunları söyledi: “Biz bu ülkede sabah kalkıp akşama hükümet değişikliği, pazarlıklarla yoğrulan, fırlayan, inen, yükselen borsa ve dolarlar istemiyoruz. Bu ülkede bir daha 27 Mayıs, 12 Mart, 12 Eylül, 28 Şubat, 27 Nisan e-muhtırası, Gezi olayları ve 15 Temmuzlar yaşanmasın diye evet diyoruz. 72 muhtırasında üçe üç, bir oradan bir buradan diyen darbecilerin aracı olan, 80 ve 28 Şubat’ta darbecileri ayakta alkışlayan yargının yerle yeksan olması, Hukukun Yargının bağımsızlığı için evet diyoruz. Tarihimize karşı sorumluluğumuzu yerine getirmek. Bu ülkenin geleceğine dair yatırımımızı yapmak için evet diyoruz. Biz büyük fotoğrafı gören bir teşkilatız medeniyet coğrafyamızı yeniden dizayn edenlere müsaade etmemek batının emperyalist güçlerin oyununu bozmak için evet diyoruz. Hayır diyenlere de şunu ifade ederek sözlerimizi tamamlayalım: ‘Hayır’ demek PKK’lı olmak, FETÖ’cü olmak demek değil ama onları; Amerika’yı, Hollanda’yı, Almanya’yı, Brüksel’i sevindirmek demektir. 16 Nisan, Türkiye’nin geleceği için mühim bir eşik. Tavrımız milletten yana olacaktır.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.