BAFRA OSB’DE ‘GÜVENLİK’ ZİRVEDE!
Samsun’un Bafra ilçesindeki Karma OSB’de ‘Sağlık ve Güvenlik’ yatırımları hız kazandı. Özellikle acil durum yatırımları dikkati çekiyor
Samsun’un Bafra ilçesinde Karma Organize Sanayi Bölgesi’nde(OSB) yapımı devam eden jandarma karakolu, 112 acil sağlık hizmetleri istasyonu ve itfaiye binası inşaatlarında çalışmalar son sürat devam ediyor.
VALİ ORHAN TAVLI’DAN TAM NOT
Geçtiğimiz günlerde Vali Orhan Tavlı ve beraberindeki heyet, Bafra Karma OSB’de yapımı devam eden jandarma karakolu, 112 acil sağlık hizmetleri istasyonu ve itfaiye binası inşaatlarına tam not verilmişti. Bafra Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, konuyla yapılan çalışmalarla ilgili bir açıklamada bulundu.
88 FİRMA, 2 BİN 500 ÇALIŞAN
Bafra Karma OSB’nin, Samsun’un üretim odaklı kalkınma vizyonunun merkezlerinden biri olduğuna dikkati çeken Kocabaş, “Sanayi bölgemiz, yeni yatırımlar ve altyapı projeleriyle bölgesel üretimi her geçen gün daha da güçlendirmektedir. Toplam 228 hektarlık alanda konumlanan Bafra OSB’de, 88 firma ve 2 bin 350 çalışanla ekonomik faaliyetler sürmektedir” dedi.
SAĞLIK MERKEZİ, İTFAİYE, JANDARMA….
Bafra OSB’de üretimin yanında güvenlik ve acil durum yönetiminin de güçlendirildiğine dikkati çeken Serdal Sefa Kocabaş, “Bölgede 112 Acil Sağlık Merkezi, tam donanımlı bir itfaiye hizmet binası ve jandarma karakolu inşa edilmektedir. Projelerin tamamlanmasıyla OSB içinde acil sağlık hizmetleri hızlanacak, yangın, kaza ve diğer acil durumlara anında müdahale edilebilecek. Tamamlanacak projelerle sanayi bölgesindeki işletmelerin ve çalışanların daha güvenli ortamda faaliyet göstermesi, acil durumlara ise yerinde ve hızlı müdahale edilmesi hedeflenmektedir” diye konuştu.
KATKI VE EMEK VERENLERE TEŞEKKÜR
Başkan Kocabaş açıklamasının son bölümünde ise şunları söyledi:
“Bu projelerin hayata geçirilmesinin de büyük emekleri bulunan Valimiz Orhan Tavlı, önceki dönem bakanımız ve AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş, Samsun milletvekillerimiz, Bafra Kaymakamı Dr. Mustafa Altınpınar, Büyükşehir Belediye Başkanımız Halit Doğan, Bafra Belediye Başkanımız Hamit Kılıç’a, katkıda bulunan, emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyorum.”
Sibel TOPAL


