Dolar 32,5244
Euro 34,8858
Altın 2.437,54
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Bafra’da Ağaç Budama Ve Aşı Kursu

Bafra’da Ziraat Odası, Samsun Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Bafra Halk Eğitim Merkezi’nin ortaklaşa düzenlediği, ‘Ağaç Budama ve Aşı Kursu’ Başladı

Bafra’da Ağaç Budama Ve Aşı Kursu
REKLAM ALANI
25 Şubat 2016 13:48

Samsun Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından başlatılan Bafra Ziraat Odası ve Halk Eğitim Merkezinin paydaş olduğu 88 saat kursta 30 eğitim görürken, kurs haftada 3 gün olacak.

Samsun Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü  Ziraat Mühendisi İsmail Kırmacı, Ziraat Mühendisi Fatma Gül Kavut, Ziraat Mühendisi Naci Karelioğlu, Bafra Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Ziraat Mühendisi Ramazan Toprak ve Ziraat Mühendisi Koray Değirmenci’nin kursunda  eğitim görecek çiftçiler, budama ve aşı işlemlerinde teorik olarak eğitim gördükten sonra köylere giderek uygulamalı olarak eğitim görecekler.

Kurs öncesi açıklama yapan Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, “Buradaki eğitimden ziyade yerinde eğitim göreceğiz. Bunun için Ziraat Odası olarak araçları biz tahsis edeceğiz. Önemli olan burada kâğıt üzerinde değil, yerinde öğrenebilmek. Herkesin evinin önünde hiç yoksa 3-5 tane meyve ağacı var. Kendi meyvesini kendisi budayıp aşılarsa daha kaliteli olur.  Ben bu 88 saatlik kursun başarılı ve iyi geçeceğinden umutluyum.  Çünkü eğitimci Ziraat Mühendisi arkadaşlar alanlarında uzmanlar. Sizde bu işe istekle katıldınız.  Şüpheniz olmasın ki Ziraat Odası olarak her türlü destek ve yardıma varız biz.” dedi.

zirrat2

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.