Dolar 32,4396
Euro 34,7447
Altın 2.440,06
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 17°C

Bafra’da Öğretmenler Günü kutlandı

Bafra ilçesinde “24 Kasım Öğretmenler Günü” düzenlenen törenlerle kutlandı

Bafra’da Öğretmenler Günü kutlandı
REKLAM ALANI
24 Kasım 2017 17:08

Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayan tören daha sonra Belediye Kültür Merkezinde Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan programla devam etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu tarafından günün anlam önemini belirten konuşmasının ardından kürsüye gelen Kaymakam Fuat Ali Türkel, “Eğitimin önemini veya gereğini anlatmanın beyhude olduğu malum. Artık bu çağ eğitim, bilgi çağı. Bunun da en önemli ayaklarından bir tanesi de öğretmen. Cumhuriyet’in başında okuma-yazma bilen insanımız yokken, bugün her şehrimizde üniversite var. Bu, Türkiye Cumhuriyeti’nin nereden nereye geldiğinin göstergesidir. Ne kadar övünsek azdır. Bundan sonra da bu kaliteli eğitim sayesinde çok daha güzel şeyleri başarmak zorundayız. Geleceğin yavruları sizlere emanet. İrfan ordusunun komutanları ve yöneticileri sizlersiniz. Yeni nesil sizin eseriniz olacaktır” dedi.
Konuşmaların ardından, emekli olan öğretmenlere ve çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğretmen ve öğrencilere ödülleri verildi. Öğrencilerin günün anlam ve önemini belirten şiirler okuduğu program, aday öğretmenlerin yemin töreni ile sona erdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.