Dolar 32,5106
Euro 34,9119
Altın 2.421,46
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Baframızın Geleceği Aydınlıktır

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin muhtarlara yemek verdi. Yemeğe muhtarların yanı sıra AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, AK Parti ve MHP Belediye meclis üyeleri ile belediye müdürleri katıldı.

Baframızın Geleceği Aydınlıktır
REKLAM ALANI
24 Ocak 2017 13:49

5 ANA HEDEF

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Bafra’nın ortak akıl ile 5 ana hedef seçtiğini belirttiği konuşmasında şunları söyledi: Bafra geleceğe emin adımlarla yürümek istiyor bunun için tüm toplum kesimlerimizle birlikte 5 ana hedef üzerinde yoğunlaştık. Bu hedeflerimiz Tarım, Sanayileşme, Kentleşme, Turizm ve Bafra Kızılırmak üniversitesinin kurulmasıdır. Bu amaçlar için Bakanımız, Valimiz, genel başkan yardımcımız, başta samsun milletvekilimiz ve hemşerimiz Orhan Kırcalı olmak üzere Samsun milletvekillerimiz, Büyük şehir belediye başkanımız, mülkü idare kademelerimiz, il ve ilçe başkanımız, belediye meclis üyelerimiz, Ticaret ve Sanayi odamız, ziraat odamız, ticaret borsamız, oda ve derneklerimiz, muhtarlarımız bir ve beraberdir. Uyum ve koordine içindedir.

‘BAFRA’MIZ İÇİN SEFERBER OLMUŞLARDIR’

Biz, Bafra olarak büyük bir aileyiz anlayışımızı Samsun olarak daha da büyük bir aileyiz anlayışına taşımış bulunmaktayız. Bafra’mızın geleceği bu hedefler ile daha da aydınlanacaktır. Bu hedeflerin gerçekleşmesi zamana bağlıdır. Biz bu hedeflerin gerçekleşmesi için bir yerden başlangıç yaptık ve önemli mesafeler aldık. Bafra’mız 5 yıl sonra bunun farkını görecektir. Bafra Karma ve İhtisas Medikal OSB’de 5.000’ne yakınımız insanımız iş imkânına kavuşacaktır.

YENİ BETON YOL ÇALIŞMALARI

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Konuşmasında yeni mahalle olan köylerde yapılan betonlama çalışmaları hakkında da bilgi vererek şunları söyledi: Yeni mahallelerimizde beton yol çalışmaları başlattık. Hava şartlarına göre bu çalışmalarımızı sürdürdük. Bu çalışmalarımız devam edecek. İlçemizde 18 mahallemizde doğal gaz çalışmaları tamamlandı. 300.000 metreye yakın doğal gaz hattı döşendi. Bafra’mızın % 90’nına yakın alanda doğal gaz çalışmaları tamamlandı. 20.000’den fazla ailemiz doğal gaz kullanmaya başlandı. Bu çalışmalara paralel asfalt ve kaldırım çalışmaları yaptık. Bu yaz 30.000 ton’dan fazla asfalt ve 30.000 metrekareden fazla kaldırım çalışmasını tamamladık. Önümüzde ki yaz ilçemizin merkezinde asfalt problemi kalmayacaktır.

HEP BİRLİKTE DAHA ÇOK HİZMET

Bafra Belediye Başkanı açıklamalarını şöyle tamamladı: Bafra hepimizin ortak sevdasıdır. Bafra için yapılan hizmetlere katkı veren herkese çok teşekkür ediyorum. Muhtarlarımıza iş birliği katkı, koordinesi ve anlayışları için çok teşekkür ediyorum. Mahalleleri için gayret ediyorlar. Bizimde yapabildiklerimiz var, yapamadıklarımız bulunuyor, zaman içinde yapacaklarımız olacaktır. El birliği ile daha çok hizmeti birlikte yapacağız. Bafra’mızın potansiyelleri hem Samsunumuz için hem de Türkiye’miz içindir. Bu nedenle Samsun’da bir Bafra var, Bafra Samsun ve Türkiye için var dedik.

Toplantıda AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven  selamlama konuşması yaptı. Ardından da AK Parti Samsun milletvekili Orhan Kırcalı Anayasa değişiklikleri hakkında bilgiler verdi. Kırcalı, “ Anayasa değişikliği ile değişen rejim değil hükümet sistemidir. Biz rejimimizi 1923 yılında seçtik. Anayasa değişiklikleri için İşin asıl sahibi olan milletimiz referandum ile kararını verecektir. Biz milletimize inanıyoruz. Milletimiz evet diyecektir.” Dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.