Dolar 32,5824
Euro 34,7951
Altın 2.506,68
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 23°C

BAFRA’YA YAZIK OLUYOR!

Bafra Belediyesi’nin borcundan dolayı SGK’ya devredilen milyon liralık arsanın satışa çıkartılması, CHP İlçe Başkanı’nın sert tepkisine yol açtı

BAFRA’YA YAZIK OLUYOR!
REKLAM ALANI
21 Ocak 2021 00:22

‘KAMUNUN MALI PEŞKEŞ ÇEKİLİYOR’
Samsun’un Bafra İlçesi’nde CHP İlçe Başkanı Vahit Perçin, belediyenin son günlerde borçlarından dolayı sattığı ya da devrettiği arsalar ile igili zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Büyükşehir Yasası’nın çıktığı günden bu yana Bafra Belediyesi’nin borçlarını ödemediğini savunan Perçin, “Kendi iç borçlarını ödemek yerine arsa satmaya devam ettiler. Kendi beceriksizliklerinin maliyetini, bu milletin, bu halkın, yani kamunun mallarını birilerine peşkeş çekerek ödediler” dedi.

‘BUNUN HESABI MUTLAKA SORULUR’
Son olarak, Bafra Belediyesi’nin borcundan dolayı SGK’ye devredilen Makina İkmal birimine ait Gazipaşa Mahallesi’ndeki milyonlarca lira değerindeki arsanın satışa çıkartıldığını belirten Vahit Perçin, “Bu arsa neden SGK’ya devredilmek zorunda kalındı? Bu arsa şimdi kimlere verilecek? Bafra’nın değerli alanlarını bu şekilde satışa çıkartmak doğru mudur? Bu arsaya kim göz dikti? Bafra’nın kanayan yaraları artıyor. Bunun hesabı mutlaka sorulur” ifadelerini kullandı.

Musa GÜN

GAZİPAŞA’DAKİ MİLYONLUK ARSA: Bafra’da belediyenin borcundan dolayı SGK’ya devredilen ve satışa çıkartılan son yer, eski Makina İkmal Tesisleri. SGK tarafından satışa çıkartılan yerin 3 milyon ve üzeri bir fiyata satılması bekleniyor.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.