Dolar 32,3854
Euro 35,0481
Altın 2.326,29
BİST 9.078,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

BAŞKAN ŞAHİN ÖĞRENCİLERE BAFRA’YA ANLATTI

Bafra Mehmet Ulusar Anaokulu tarafından yürütülen ve Bafra Belediyesi’nin desteklediği “Yöremi tanıyorum, kültürümü yaşıyorum” projesi kapsamında projenin uygulama birimi olan Lale Sınıfı öğrencileri ile okul müdürü Saadet Öztürk, Müdür Yardımcısı Emine Sivri ve sınıf öğretmeni Hatice Onur Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’i ziyaret ettiler

BAŞKAN ŞAHİN ÖĞRENCİLERE BAFRA’YA ANLATTI
REKLAM ALANI
3 Mart 2017 10:07

Amacı,çocukların yaşadıkları yöreyi, kültürel özelliklerini tanıma ve çocuklarının yaşadıkları yerin tarihi ve kültürel özelliklerini tanıtarak kavratmak olan anlamlı projeye İlçe Milli Eğitim müdürlüğü ve Bafra Devlet Su İşleri Müdürlüğü de destek veriyor. Ziyaret sırasında öğrenciler başkan Şahin’e sorular sordu. Başkan Şahin ziyaret sırasında öğrencilere ve idarecilere Bafra’yı tanıdan kitap, CD ve broşürler hediye etti.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Mehmet Ulusar Anaokulumuz, idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve Lale Sınıfı öğrencilerimiz örnek bir projeye imza attılar. Bu çalışmaları destekliyor ve çok mutlu oluyorum. Emeği geçen herkesi tebrik ediyor, çocuklarımızı gözlerinden öpüyorum. Bafra 5000 yıldan fazla tarihi ile medeniyetler beşiği, ovası ile Türkiye’nin tarım merkezi, tarihi eserleri, kuş cenneti, baraj gölleri ve doğal güzellikleri ile görsel şölenlerin yaşandığı bir cazibe merkezi, mutfağı ile unutulmaz damak tatlarının olduğu efsane bir şehirdir. Biz Bafra’mızın turizm alanında ki potansiyellerini harekete geçirmek için çok yönlü çalışmalar yapıyoruz.

Müzemizi tanıtan bir kitap hazırlamıştık, bunu okullarımıza dağıttık. Müzemizi ziyaret edenlere de veriliyor. Türkçe ve İngilizce Bafra tanıtım kitapları yayınladık. Türkiye’nin her iline hava alanlarına, derneklere, turizm acentalarına, kütüphanelere, belediyelere, valilik ve kaymakamlıklara, odalara yolladık. İlçemize gelen bizleri ziyaret eden yerli ve yabancı misafirlerimize veriyoruz. Aynı şekilde Bafra tanıtım CD’si dağıtıyoruz. Fuarlara, sosyal ve kültürel etkinliklere katılıyoruz. Bafra’nın ürünlerini buralarda tanıtıyoruz. Bilboard çalışmaları yaptık. Kısacası Bafra’mız için her türlü tanıtım araçları ile tanıtıyoruz. Daha bir güzel geleceğin teminatı olan çocuklarımız bu çalışmaları ile bizleri daha fazla umutlandırmışlar ve bizlere heyecan vermişlerdir.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.