Dolar 32,3712
Euro 35,0140
Altın 2.324,87
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C

Başkentte Samsun zirvesi!

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Onursal Başkanı ve Danıştay 14’üncü Daire Üyesi Osman Tural, “Platformun amacı Samsun’a ve Samsunlu’ya hizmet edebilecek mekanizmaları üretmektir” dedi

Başkentte Samsun zirvesi!
REKLAM ALANI
2 Ocak 2018 17:01

Ankara’da geçtiğimiz günlerde kurulan Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Platformu, üyeleri TheGreen Park Otel’de düzenlenen yemekte bir araya geldi.

HERŞEY SAMSUN İÇİN

Yemek sonrası üyelere seslenen Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Genel Başkanı ve Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Genel Başkanı Fevzi Apaydın, “Apaydın ayrıca yaptığı açıklamada,’’Samsunlular da ki birlik ve beraberlik ruhu ile Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Platformu oluşmuştur. Platformumuz ülkemize ve Samsunumuza hayırlı olsun. Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Platformu olarak Samsun’a, Samsunlulara sahip çıkmak ve Samsun Bürokratları , işadamları ve sanayicileri ile birlikte yürüyerek , güneşin doğduğu , kurtuluş mücadelesinin başladığı şehir Samsun’u ileriye taşımak , ülkemizin her yerinde yaşayan Samsun’lu hemşerilerimizi bir çatı altında toplanmayı amaç edindik. Her Şey Samsun İçin” dedi.

GÜÇ BİRLİĞİ YAPTIK

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Onursal Başkanı, Danıştay 14.cü daire üyesi Osman Tural ise, “Ankara, Samsun, Bursa , İstanbul  ve diğer illerimizde yer alan Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelerek Samsun ve Samsunlu’yu ilgilendiren konularda güç birliği oluşturacak bir platform oluşturmaya karar verdik. Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Platformu adı altında toplandık ve bu sivil toplum kuruluşunun bir üst sivil toplum kuruluşu olarak yapılanmasına imkan sağlamak üzere bir yürütme kurulu oluşturduk.  Kısaca bahsetmek gerekirse bu sivil toplum kuruluşumuz üst sivil toplum kuruluşu olarak yer almak üzere her hangi bir tüzel kişiliği olmayan Samsun ve Samsunlu’yu ilgilendiren her konunun içinde yer alacak sivil toplum kuruluşlarının desteği ile güç birliği yapmak üzere oluşturulmuş bir platformdur. Amacı Samsun’a ve Samsunluya hizmet edebilecek mekanizmaları üretmektir. Bunun altında siyasi sosyal kültürel yada diğer sivil toplum kuruluşlarıyla rekabetin abesle iştigal olduğunu sizlere duyuruyor Samsun ve Samsunlular için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

Platformda görev dağılımı önümüzdeki ay gerçekleştirilecek toplantıda yapılacak.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.