Dolar 32,5531
Euro 34,8930
Altın 2.429,50
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

Ben Ülkücüyüm! Faşist değilim.

Afşin Hatipoğlu’nun kaleminden…

Ben Ülkücüyüm! Faşist değilim.
REKLAM ALANI
23 Nisan 2019 11:30

Sırf farklı görünmek adına, kişisel hınç ile haksız, hukuksuz, ayrıştırıcı yorum yapmam, yapamam.
Dünya’daki hiçbir din, hiçbir inanç, hiçbir ideoloji; resmi metinlerinde şiddeti savunmaz, savunamaz.
Hiçbir siyasi parti; tüzüğüne veya programına şiddet eylemlerinin yaygınlaşması hedefini koymaz, koyamaz.
Hukuk devleti; hiçbir ferde, hiçbir kuruma veya zümreye ayrıcalık tanımaz, tanıyamaz.
Şehitlik, inananlar için ayetle sabit en yüce makamlardan biridir. Her devlet, bayrağına rengini veren şehitlerini yüceltir, yüceltmelidir. Ama bu kutsal rütbe hiçbir şehit ailesinin yakınına bir parti genel başkanına yumruk atma hakkı tanımaz, eğer o aile bir yumruk atacaksa, evladının katili teröristi çadıra savcı getirterek serbest bırakan siyasilere atmalıdır.
MHP 9 ışık temelinde kurulan elli yıllık bir partidir. Hukuk Devleti, Laiklik ve Türk Milliyetçiliği bu partinin üç temel direğidir. Bugün parti yönetimini elinde tutanlar, başta Bahçeli olmak üzere, partinin temel ilkelerine aykırı, 9 Işık doktrinine uzak, Faşizme yakın bir siyaset gütmektedirler.
Ana-muhalefet partisi genel Başkanı’nın linçten son anda kurtulduğu bir saldırıya yönelik parti yönetimi veya milletvekillerinden tek bir kınama mesajı yayınlanmazken, partinin tüm yetkili kişileri ve danışmanlar saldırının sebebini parti liderinin eylem ve söylemleri olarak ilan etti.
Toplumu; “zillet” ve “millet” diyerek ikiye bölen Bahçeli’den sağduyu mesajı beklemek sanırım polyanacılık olacak, ortağı Erdoğan ile birlikte kullanmaya devam ettikleri dil halkı kutuplaştırmaya devam ediyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.