Dolar 32,3659
Euro 34,9545
Altın 2.325,09
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

CAN DOSTLARA AŞ!

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “İlçemize yerleştireceğimiz bayat ekmek toplama kutuları ile israfın önlenmesi konusunda sosyal sorumluluk oluşturulmasını arzuluyoruz

CAN DOSTLARA AŞ!
REKLAM ALANI
24 Ekim 2021 19:28

Kimsesiz Hayvanları ve Doğa Koruma Derneği ve Samsun Hayvan Hakları Komisyonu üyelerinin de katılımıyla İlkadım Belediyesi ekipleri, kent merkezi dışında yaşam mücadelesi veren can dostlarına yönelik besleme faaliyeti düzenledi. Besleme noktasına kuru mama, su ve yem bırakan İlkadım Belediyesi Sağlık İşleri ekipleri ortaklaşa düzenlenen beslenme etkinliği ile can dostları yalnız bırakmadı.

DÖRT BİR YANA TOPLAMA KUTULARI
Hayvanların yaşam mücadelesine destek olmak amacıyla besleme faaliyetlerine aralıksız devam edildiğini belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Sosyal sorumluluğumuzun farkındayız. Doğaya, hayvanlarımıza sahip çıkıp çevremizi koruma noktasında hayvan severlerimiz ve bağlı oldukları derneklerle birlikte ortaklaşa besleme faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Yakın zamanda ilçemizde hem israfın önüne geçilmesi, hem de sokak hayvanlarının yemek ihtiyacının karşılanması için ilçenin dört bir yanına bayat ekmek toplama kutuları yerleştireceğiz. İlk etapta 50 adet toplama kutusunu çöp konteynerlerinin yanına ve nüfus yerleşimi fazla olan sitelerimize konuşlandırmayı düşünüyoruz. Bayat ekmekleri toplayarak doğada bulunan hayvanlara yem olarak geri dönüşüm elde etmek istiyoruz. Böylece ulu orta sağa sola bırakılan ekmeklerin çöpe atılmadan tek bir yerde toplanmasını da sağlayacağız” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.