Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 19°C

‘CANI GÖNÜLDEN TALİBİM’

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Eski Samsun Valisi Osman Kaymak, “Yarım kalan hikayeyi tamamlamaya geliyorum” dedi

‘CANI GÖNÜLDEN TALİBİM’
REKLAM ALANI
22 Kasım 2023 21:51

Eski Samsun Valisi Osman Kaymak, AK Parti Samsun İl Başkanlığı binasında düzenlediği basın toplantısında 2024 yerel seçimleri için Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. Kaymak, “Samsun’da 3 yıllık valilik yaptım. Görev yaptığımız yerler bizim için memleket oluyor. Ben 15 farklı yerde görev yaptım ama Samsun benim için çok ayrı yere sahip. Samsun halkı beni bağrına bastı, gençlerimiz sağ olsun bana ‘baba’ diyor. İki gün önce İçişleri Bakanlığı’na istifamı verdim ve müracaatımı yaptım. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde gerek kaymakam olarak gerek vali olarak hizmet verdim. Bundan sonra da belediye başkanı olarak göreve talibim” dedi.

'CANI GÖNÜLDEN TALİBİM'

‘HİZMETE VE GÖREVE TALİBİM’
Samsun’un potansiyelinin çok yüksek bir şehir olduğunu dile getiren Kaymak, “Daha iyisini yapmak için bu şehre büyük hizmetler vermek için görev bekliyorum. Tecrübemle Samsun’a yapılanların daha fazlasını yapmak için, sorunları çözmek için göreve talibim. Samsun’da çok güzel işler yapıldı. Yusuf Ziya başkanımız ve Mustafa Demir başkanımız çok güzel işlere imza attı” dedi.

‘BEN SAMSUN’DAN HİÇ KOPMADIM’
“Samsun’da kendimi tanıtmak gereğinde bulmuyorum. Çünkü Samsun beni tanıyor, ben de Samsun’u tanıyorum” diyen Kaymak şöyle devam etti: “Ben Samsun’da gönüllere dokundum. Benim için her insan önemli. Eğer aday olursam, oy veren vermeyen herkesin yanında olacağım. Ben Samsun’dan, Samsunspor’dan hiç kopmadım. Bulunduğum her yerde insanları Samsunsporlu yapmak için uğraşıyorum. Bu şehir benim şehrim. Bedenim yoktu ama gönlüm hep Samsundaydı.”

'CANI GÖNÜLDEN TALİBİM'

‘YARIM KALAN HİKAYEYİ TAMAMLAMAK İÇİN BURDAYIM’
“Motivasyonum hazır, kurumları tanıyorum, mevzuatı biliyorum” diyen Kaymak, “Ben sorun çözen adamım. Kriz çözen bir vali olarak biliniyorum. Ben rahat etmek için değil Samsun’da koşmak için buraya geldim. Makam falan hiç işimiz yok. Yarım kalan hikayeyi tamamlamaya geliyorum. Bu kararı büyüklerimiz verecek. Eğer olmazsa da takdir ilahı. Samsun’dan biz kopmayacağız. Bu bölgenin çocuğuz.”

'CANI GÖNÜLDEN TALİBİM'

‘BENİ BURAYA SİZ ÇAĞIRDINIZ’
Kaymak açıklamalarını şöyle tamamladı: “35 yıllık tecrübemi Samsun’un hizmetine sunacağım. Ortak akılı çok önemsiyorum. Buradayken biz bunları çok iyi yaptık. Basınla, STK’larla bu işi çok güzel başardık. Beni buraya siz çağırdınız. Ben de canı gönülden geldim. Duanızı eksik etmeyin. Taş üstüne taş koymak istiyoruz. Sosyal belediyecilik konusunda birikimim var. Aile içi şiddetten intiharlara kadar her konuya eğileceğiz. Belediyecilik gönül işidir. Gönüller fethetmeye geliyorum.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.