Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 20°C

CHP’li Mehmet Özdağ: ‘TEK BAŞINA OLMAZ!..’

CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ, karşılarında bir ittifak mevcutken, bu tablo karşısında hiç bir partinin tek başına başarılı olma şansı yok” dedi

CHP’li Mehmet Özdağ: ‘TEK BAŞINA OLMAZ!..’
REKLAM ALANI
8 Kasım 2023 15:55

CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ, partisinin 38’üncü Büyük Kurultay’ına dair açıklamalarda bulundu. samsunetikhaber3.com’a konuşan Mehmet Özdağ, “Şahsımın katıldığı ilk kurultayı olmasına rağmen ekibimizde kurultay deneyimi olan arkadaşlar vardı.

NESLİHAN HANCIOĞLU’NA TEŞEKKÜR
Samsun’dan 2 otobüse yakın yani 80 civarında partili misafirimiz bizlerin koordinasyonuyla Ankara’ya götürüldü. Önceki dönem Genel Sekreterimiz Sayın Neslihan Hancıoğlu’na çok teşekkür ederim. Çünkü gelen arkadaşlarımızın mağdur olmaması için özel olarak ilgilendi” dedi

KONGRE KONUŞMASI ETKİLİ OLDU
Samsun’dan oy kullanacak 18 delegeden sadece 1’nin salondaki atmosfere bakarak karar vereceğini söylediğini ve diğerlerinin Özgür Özel’den yana oy kullanacaklarının kesin olduğunu bilerek kurultaya katıldıklarını belirten Mehmet Özdağ, “Sandıkta kimin ne oy verdiğini bilmemiz mümkün değil ama büyük ihtimalle Samsun olarak Özgür Özel’den yana koyduğumuz tavrı koruduk. Özgür Özel’in kongrede yaptığı konuşmanın seçimi kazandırdığını düşünüyorum” diye konuştu.

ÖZGÜR ÖZEL’İN SAMSUN ZİYARETİ
Özgür Özel’in Samsun’u öncelikli olarak ziyaret edeceği sözünü verdiğini vurgulayan CHP İl Başkanı Özdağ, “Toplantıda genel başkanımız sayın Özel, parti meclisi oluştururken il başkanlarının taleplerine ağırlık vereceğini, örgütün sesini mutlaka parti meclisine taşıyacağını ifade etti. Ve nitekim de parti meclisi ve diğer organlar seçimi de genel başkanlık seçimi biter bitmez başladı. Parti meclisindeki yarış gerçekten tam bir demokrasi şöleni havasında geçti. Herkes birbirine saygılı şekilde, hiç kimse hiç kimsenin ayağına basmadan, kimse kimseye yan bakmadan, dün gece şuraya oy verdin diye kutuplaşmadan organ seçimleri yapıldı. O şölene tüm vatandaşlarımızın şahit olmasını isterdim” ifadelerini kullandı.

İTTİFAKA ÖRGÜT KARAR VERECEK
Ankara’ya kurult1ay için gitmeden önce kendisini il başkanlarının ziyaret ettiğini söyleyen Özdağ, “İl başkanlarıyla yaptığımız istişarelerde ittifakın tekrar hayata geçirilmesi için neler yapılması gerektiğini masaya yatırdık. Kongre sonucu inanıyoruz ki, ittifakın tekrar konuşulabileceği atmosfer oluşmuştur. Karşımızda AK Parti, MHP, Yeniden Refah Partisi, Büyük Birlik Partisi ve HÜDAPAR’ın oluşturduğu bir ittifak mevcutken, bu tablo karşısında hiç bir partinin tek başına başarılı olma şansı yok. Karşı taraf ortak hareket ederken ister istemez bizim de ortak hareket etmemiz gerekiyor. Genel Başkanımız Özgür Özel Bey’de ittifak konusunda mutlaka örgütün sesini dinleneceğini, bu anlamda özellikle il başkanlarının il yönetimlerinin mutlaka dinleneceğini, ama ön seçim şartlarının oluşması halinde mutlaka ön seçimle adayların belirlenmesi öncelik vereceğini söylemiştir” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.