Dolar 32,3849
Euro 35,0357
Altın 2.326,43
BİST 9.138,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Demir: “AK Parti milletin kendisidir”

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, seçim çalışmalarına Bafra ilçesinde devam etti.

Demir: “AK Parti milletin kendisidir”
REKLAM ALANI
24 Aralık 2018 19:47

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, “AK Parti milletin kendisidir. Büyük bunalımların sonucunda milletin ortaya koyduğu çözümdür” dedi.
AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, seçim çalışmalarına Bafra ilçesinde devam etti. Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelen Demir, daha sonra muhtarlarla buluştu, esnaf ziyaretleri yaptı. İlk günkü aşkla çalışmaların devam ettiğini belirten Demir, hizmet üreten bir anlayışla, yaptığımız işin milletin emanetini yüklenmek olduğunu bilerek yola koyulduklarını vurguladı.

“AK Parti ülkemize gelişmeyi ve istikrarı getirdi”
Görev kendisine tevdi edildikten sonra yoğun bir çalışma sürecine girdiklerini anlatan Demir, “AK Parti milletin kendisidir. Büyük bunalımların sonucunda milletin ortaya koyduğu çözümdür. Bu çözüm ülkemize 17 yıllık gelişmeyi ve istikrarı getirmiştir. Milletin çözümünün bir parçası olmaktan onur duyuyorum” diye konuştu.

“Asıl olan millet ile birlikte yürümektir”
Türkiye’nin gelişmesine paralel olarak belli dönemlerle küresel ekonomik saldırılar ile karşı karşıya bırakıldığını ancak her saldırıda milletin istikbaline sahip çıkması ile bu saldırıların yok edildiğini aktaran Demir, “Cumhurbaşkanımızın da sürekli vurguladığı gibi millet ile birlikte yürümektir esas olan. Dayanağınız millet olunca her meselenin en güzel çözümünü bulabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

“Muhtarlarımız ve STK’larımız çözüm ortaklarımızdır”
AK Parti iktidarları sürecinde milletvekillerin içinden geldiği şehirlere katkısı bakımından Samsun’un iller arasında ikinci sırada olduğunu ifade eden Demir, “Bafra’nın tüm alt yapı sorunlarını beş yıl içerisinde mutlaka çözeceğiz. Bununla birlikte ilçemizin şehir kimliğini hak ettiği kaliteye yükselteceğiz” şeklinde konuştu.

Bafra programı çerçevesinden Büyük Pazar Yerini de ziyaret ederek vatandaşlarla buluşan Demir, bir araya geldiği muhtara yaptığı konuşmada, “Muhtarlarımız, bizim başkanlığımızda gözümüz, kulağımız gibi hareket ederek çözüm ortağımız olacaklar. Mahallelerimizden şehir merkezine kadar ortak bir akılla çalışma yürüteceğiz” açıklamasında bulundu. 

Ziyaret esnasında Demir’e, AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman ve Teşkilattan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Kenan Saroğlu da eşlik etti. 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.