Dolar 32,5115
Euro 34,8392
Altın 2.488,22
BİST 9.509,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 18°C

Demir, “Avcılık engellenemez. Mağduriyetleriniz giderilecek” dedi

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, avcılarla bir araya geldi

Demir, “Avcılık engellenemez. Mağduriyetleriniz giderilecek” dedi
REKLAM ALANI
27 Şubat 2019 17:42

Avcılarla buluşan Mustafa Demir, ‘Sorunlarınızı biliyorum, çözeceğim!’

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı adayı eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Levent Levent ve AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler ile birlikte Karadeniz Av Yaban Hayatı Avcılık Federasyonu’nun konuğu oldu. Federasyon Başkanı Mustafa Sezer ve üyelerin katıldığı programda Mustafa Demir, büyükşehir belediye başkanlığı yolunda avcılardan desteklerini istedi.

‘BİRLİKTE OTURUP KARAR VERECEĞİZ’
Konuşmasına, ‘Avcılık’ sektöründeki sorunları bildiğini belirterek başlayan Mustafa Demir, “Sizin mağduriyet diye ifade ettiğiniz herhangi bir şeyin hayvan hakları ve hukukunun korunmasıyla çatışmadığını düşünüyorum. Yaratılmış olan canlıların korunması yaratanın bizim omuzlarımıza vermiş olduğu bir sorumluluktur. Burada bir art niyetiniz olmadığına göre bu meseleyi seçimden sonra oturup sizinle konuşacağız, oturup beraber karar vereceğiz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.