Dolar 32,5591
Euro 34,9937
Altın 2.426,11
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Emekli için çifte kazanç! Emekliler ne zaman ikramiye ve promosyon alacak?

Emekli için kazanç kapısı kapanmıyor. Emekliler şimdi de zamlı banka promosyonu ve bayram ikramiyesi fırsatından yararlanacak. Peki emekli maaşı yanında ek gelir olarak görülen bu ödemelerden kimler yararlanabilecek? Emekli maaşları, emekli promosyonu ve emekli ikramiyesi ile ilgili tüm son dakika haber ve gelişmeler haberimizde!

Emekli için çifte kazanç! Emekliler ne zaman ikramiye ve promosyon alacak?
REKLAM ALANI
13 Mart 2020 12:30

Zamlı promosyon ve ikramiye fırsatından yeni emekliler de yararlanacak. 18 Mayıs’a kadar emekli aylığı bağlananlar, bu yıl biner liralık iki bayram ikramiyesi ödemesi alacak. İşte banka promosyonu ve emekli ikramiyesi ile ilgili tüm detaylar! Emekliler zamlı promosyon ve yaklaşan bayram ikramiyesi için heyecan yaşarken, bu fırsatlar yeni emekli olanların da yüzünü güldürecek. Emekli maaşı bağlanan herkes 3 yıllık taahhüdünü verip maaşına göre en az 500, 625, 750 lira banka promosyonu alırken; maaşını takip eden bayram ikramiyesi fırsatından yararlanacak.

TARİHLERE DİKKAT!

Bu yılki çift ikramiyeden yararlanmanın yolu ise Ramazan Bayramı ikramiyesinin verileceği tarihe kadar emekli aylığının bağlanmasından geçiyor. Ramazan Bayramı 24-26 Mayıs’ta kutlanacak. 23 Mayıs Cumartesi de arife günü. Bu nedenle ikramiye büyük ihtimal ile 18-22 Mayıs tarihlerinde yatırılacak. Bu tarihe kadar emekli maaşı bağlananlar, bu yıl 2 bin liralık ödemeyi cebine koyabilecek.
Bunun için şartları tamamlayanların, en geç Nisan sonuna kadar emeklilik dilekçesini vermesi önemli. Ramazan Bayramı ikramiyesinin ödeme tarihinden sonra ancak 27-30 Temmuz arasında verilmesi beklenen ikinci ödemeden önce emekli maaşı bağlananlar ise bu yıl bin lira ikramiye alabilecek. Emekli maaşı Temmuz’daki ikramiye ödemesinden sonra verilmeye başlananlar ise önümüzdeki yıldan itibaren bayram ikramiyesi almaya başlayacak. İŞ BANKASI’NDAN 1.000 TL

Türkiye İş Bankası, emekli müşterilerine bin liraya varan promosyon ödemesinin yanı sıra ilave ayrıcalıklar sunuyor. Açıklamaya göre, tüm SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) ek koşul olmadan maaşa göre 750, 875, bin lira promosyon alıyor. Promosyon ödemesinin yanı sıra emekli maaşını İş Bankası’ndan alan emekliler, ücretsiz EFT ve havale imkanına sahip oluyor, Maximum Kart’lar için kart aidatı ödemiyor.
Sabah

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.