Dolar 32,5638
Euro 34,9584
Altın 2.445,56
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Erhan Usta, Ali Babacan’ın partisinde mi olacak?

AK Parti’den ayrılarak yeni parti hazırlığını tamamlayan Ali Babacan, 2 milletvekili ile meclisteki yerini alacak. Ali Babacan’ın partisinde bağımsız Samsun Milletvekili Erhan Usta ile bağımsız İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu gelen bilgiler arasında.

Erhan Usta, Ali Babacan’ın partisinde mi olacak?
REKLAM ALANI
21 Şubat 2020 18:30

Geçtiğimiz aylarda AK Parti’den ayrılarak yeni parti kuruluşu hazırlıklarına başlayan Ali Babacan hazırlıklarını tamamladı. Partinin kuruluş tarihi birkaç kez ertelenirken 9 ya da 10 Mart tarihinde partinin kuruluşu resmiyet kazanarak tanıtımı gerçekleştirilecek.

KONUŞULAN İSİMLER ERHAN USTA VE MUSTAFA YENEROĞLU
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 25., 26. ve 27. dönem Genel Başkan Yardımcısı ve Grup Sözcüsü olan Erhan Usta Cumhur İttifakı krizi sonrası partiden ihraç edilmiş, bağımsız olarak milletvekilliği görevini yerine getiriyor. Ali Babacan’a yakınlığı ile bilinen ve yeni parti heyecanının başlaması ile birlikte Ali Babacan’ın yanında yer almasına kesin gözüyle bakılan Erhan Usta ve bağımsız İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu kurulacak partiyi mecliste temsil edeceği söylenen iki isim arasında.

MECLİSTEKİ 11. PARTİ OLACAK 
Ali Babacan’ın kuracağı yeni partide Erhan Usta ve Mustafa Yeneroğlu’nun yer alması bekleniyor. Parti, 2 vekil ile TBBM’ye 11. parti olarak giriş yapacak.  Ayrıca Ali Babacan’ı desteklediğini ifade eden 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül partide görev almayacak.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.