Dolar 32,2631
Euro 34,7735
Altın 2.407,51
BİST 10.280,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C

Erhan Usta ‘Bafra Hali’nde

Bağımsız Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erhan Usta Bafra hal esnafını ziyaret etti

Erhan Usta ‘Bafra Hali’nde
REKLAM ALANI
21 Şubat 2019 19:01

Samsun Milletvekili ve Bağımsız Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erhan Usta,31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Bafra Hal esnaflarını ziyaret etti.

Bafra Hal esnafları her gün sıkıntılarla boğuştuklarını belirterek, Erhan Usta’ya tam destek vereceklerine söz verdiler.


Samsun Büyükşehir Bağımsız Belediye Başkanı Erhan Usta 31 Mart yerel seçimleri çalışmaları kapsamında Bafra Hal esnaflarını ziyaret etti.

‘MİLLETİMİZİN OMZUNDA, SIRTINDA BİR YÜK VAR’
Samsun Büyükşehir Bağımsız Belediye Başkanı Erhan Usta, sabahın erken saatinde Bafra küçük pazar esnafını ardından Bafra sebze meyve hal esnafını ziyaret eden Usta çok yoğun ilgiyle karşılayan ve kendilerine moral veren, tüm vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza teşekkür ederek ziyaretlerde sevgi, saygı ile karşılandıklarını belirtti.


Erhan Usta, “Milletimizin omzunda, sırtında bir yük var. Bu yük gerçekten vatandaşlarımız ezmeye başladı. Cenabı Allah’ın izniyle, 31 Martta sırtımızdaki yükten kurtulacağız, biz çözümler için geliyoruz” dedi.


Usta, “Gezdiğimiz her yerde olduğu gibi burada da çok güzel bir karşılandık” diyerek şunları kaydetti:
“Hal esnafı da bizleri bağrına bastılar. Bundan dolayı da çok mutluyum. Tüm esnaflara çok teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak, 31 Mart yerel seçimlerinde Bafralıların teveccühüyle Başkan olduğumuz zaman dernek başkanımızla ve tüm esnaflarla birlikte çalışacağız. Yaşanan tüm sorunları biliyorum, ama her zaman fikir alışverişinde bulunarak hizmet edeceğime söz veriyorum” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.