Dolar 32,4958
Euro 34,6084
Altın 2.477,33
BİST 9.588,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 18°C

Ertorun’dan CUMHUR İTTİFAKI ile ilgili açıklama

Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Okan Ertorun’dan Cumhur İttifakı ile ilgili Önemli Açıklama

Ertorun’dan CUMHUR İTTİFAKI ile ilgili açıklama
REKLAM ALANI
3 Mart 2019 20:29
Ülkü Ocakları Eski Başkanı ve Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Okan Ertorun’dan Cumhur İttifakı ile ilgili Önemli Açıklama Cumhur ittifakı, Vatanı’nı seven devletinin bölünmez bütünlüğüne bağlı her türlü terör eylemlerine karşı dik duran bir kitlenin ittifakıdır. Ülkemizin yeni yönetim şekli olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki birliktelik yerel seçimlerde de devam etmektedir.
Her zaman Devleti’nin yanında olan biz Ülkücüler, yakın tarihte olduğu gibi, elini taşın altına sokmuş ve 15 Temmuz sürecinden bu yana Türk siyaset hayatının en önemli değeri olduğun göstermiştir. Cumhur İttifakı Milletinin devletiyle kucaklaşmasını sağlayan bin ittifaktır. Biz Ülkücülerin, tek sevdası Vatan ve Devletimizin bekasıdır. Yerel Seçimler Ülkemizi yarınlara taşıyacak önemli bir yapı taşı olacaktır. Ülkemizin tüm sorunlarını iyi biliyor ve çözümü için Sayın Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin olumlu siyasi politikalarının ülkemizi ve ittifakı yarınlara taşıyacağına inanıyoruz. Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin alacağı her karar da Ülkücü Hareket olarak yanında ve emrinde olacağız.
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.