Dolar 32,5638
Euro 34,9584
Altın 2.445,56
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Ertuğrul ile “sağlam” hedeflere doğru!

Oktay Zerrin’in kaleminden…

Ertuğrul ile “sağlam” hedeflere doğru!
REKLAM ALANI
18 Kasım 2019 14:34

Yılport Samsunspor; maalesef son bir, iki ay içeresinde; kulüpte ve futbol camiasında hiç de tasvip ve kabul edilemeyecek ikilemlere düştü!

Sayın Kulüp Başkanı İsmail Uyanık ile şirket CEO’su Sayın Yüksel Yıldırım arasında yaşanılan bazı anlaşmazlıklar ve yaşanılan gerginlikler, en çok bu şehri, insanlarını, taraftarlarını ve kulübü oldukça üzmüştür.

Keşke bu ortam, bu kaos ortamı hiç yaşanmamış olsaydı fakat oldu bir kere. Hani ne demişler: “Olmuşla ölmüşe çare yok.” Şimdi bizlere düşen; yepyeni bir anlayış ve yepyeni bir yapılanmayla; zirve için, terimizin son damlasına kadar; bıkmadan, mücadeleyi elden bırakmadan; kaldığımız yerden daha sağlam ve güçlü adımlarla yarışa ortak olmaktır ve bunu da başaracak teknik, alt yapı, kadro derinliği ve tecrübe takımda mevcuttur.

Yeter ki bizler bu davaya inanalım, yeter ki bizler el ve gönül birliği ile gönül gözümüzle olaylara ve dünyaya bakıp; başarı ve mutlulukları kovalayalım.

Bir Samsunspor klasiği ve başarısıdır ki; tüm Türkiye’de ve futbol camiasında, efendi, dik ve kararlı duruşuyla haklı takdir, övgü ve sevgisini, saygısını kazanmış bir Teknik Direktörü; başarılı futbol adamı Ertuğrul Sağlam’ ı transfer eden Samsunsor; bence değil yılın; dünyanın en iyi ve başarılı bir spor, futbol olayına imza atmıştır!

Bugüne kadar birçok lig takımlarını başarıyla çalıştırmış, rüştünü ispat etmiş, deneyimli Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam; tıpkı soyadı gibi “SAĞLAM” bir tercih ve karar olmuştur. Bu yerinde transfer için emeği geçen herkesi yürekten kutlarım.

Şimdi tüm gözler; Manisa FK takımının kaybedeceği bir iki maç ve alacağı bir, iki beraberliğin oluşması için fırsat ve zemin bekleyecektir. Tabi, bu arada Yılport Samsunspor’ un da sahası dâhil, deplasmanlarda da galibiyet serisini devam ettirmesi de şarttır.

Aksi takdirde; Play-Off oynamaktan kurtulamayız ve Play-Off mücadelesi veren takımlar da öyle hiç de yabana atılacak takımlar değildir ama gönlümüz tabi ki doğrudan, lider olarak Türkiye 1.Ligi’ ne yükselebilmektir ve bunun için de tüm mücadelemizi bu yöne kanalize edip, şampiyonluğa odaklanmamız, bu davaya inanmamız gereklidir.

Ben; her şeye rağmen bu sezon, “Bu sene, o sene” düşüncesi ve dileğiyle, “SAĞLAM ” adımlarla bunu başaracağımıza yürekten inanıyorum

Hani ne demişler:

“Mevla’m neyler, neylerse güzel eyler.”

Saygılarımla.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.