Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

EYT KUYRUĞU!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinin Resmi Gazete’de yayımlanmasının ardından, emekli olmak isteyenler Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Samsun İl Müdürlüğü önünde kuyruk oluşturdu

EYT KUYRUĞU!
REKLAM ALANI
3 Mart 2023 19:15

Samsun’da YT’nin yürürlüğe girmesiyle birlikte başvuru yapmak isteyen vatandaşlar, SGK İl Müdürlüğü önünde yoğunluk oluşturdu. Vatandaşlar, gelen değişiklikten dolayı mutlu olduğunu belirtti.

‘EŞİM İÇİN BEKLİYORUM’
Eşi için kuyruğa girdiğini belirten Murat Erener, “Sabah e-devlet’ten girmeyi denedik ama olmadı. Sistem hata verdi. Mecburen buraya gelip sıraya girdik. Bugün burada bunu halletmemiz gerekiyor. Ben emekliyim, eşim de emekli olacak. Biz de milyonlarca kişinin içerisindeyiz. Doğal olarak hakkımızı alıyoruz” dedi.

 Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinin Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından, emekli olmak isteyenler Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Samsun İl Müdürlüğü önünde kuyruk oluşturdu

’10 YILDIR BEKLİYORUM’
Çok mutlu olduğunu ifade eden Oktay Öztürk ise, “10 senedir emekli olmayı bekliyordum. Bugüne nasipmiş. Cümlemize hayırlı uğurlu olsun. Heyecanlıyım, kuyruğun olup olmamasını çok önemsemiyorum. Bunca yıl bekledik, kuyruğu da bekleriz” ifadelerini kullandı.

‘SÖYLEDİKLERİNİ YAPTILAR’
11 yıl daha erken emekli olacağını ifade eden Yakup Karakaya da şunları söyledi:

“Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. İnsanlar biraz heyecan yapıyor ama gerek yok diye düşünüyorum. Meclisten kısa sürede geçti ve söylediklerini yaptılar. 11 yıl az bir süre değil, çok mutluyum. Normalde 56 yaşında emekli olacaktım.”

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.