Dolar 32,5433
Euro 34,9809
Altın 2.418,96
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

“Gurur duyuyorum”

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu ve Kızılırmak Anaokulu’nu ziyaret etti

“Gurur duyuyorum”
REKLAM ALANI
9 Nisan 2018 17:36

Başkan Şahin Bafra ve Samsun il şampiyonu olarak 11-15 Nisan tarihlerinde Yozgat’ta yapılacak grup maçlarına gitmeye hak kazanan Ticaret Sanayi Ortaokulu Yıldız kız voleybol takımı öğrencilerini tebrik etti.

 

Başkan Şahin daha sonra Kızılırmak Anaokulunun hazırladığı “Çocuk Kalbimde Şehrim” adlı projeye katılan ve Samsun 3.sü olan Ticaret Sanayi Anaokulu Minik Şekerler Sınıfını tebrik etti, hatıra fotoğrafı çektirdi. Samsun 3.sü olan Teknoloji ve Tasarım öğretmeni aynı zamanda velisi Şeref Şener ve sınıf öğretmeni olarak Hafsa Yalçın, okul ve öğrenciler adına çok mutlu olduklarını belirterek emeği geçen herkese ve Başkan Şahin’e çok teşekkür ettiler.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “İlçemizde okullarımızın her alanda ciddi başarılarını görmekten dolayı çok mutlu olmaktayım. Başta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz olmak üzere, okul müdürlerimizi, idarecilerimizi, öğretmenlerimizi ve sevgili öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu başarıların ardında öğrencilerimizin velileri de yer almaktadır. Fedakâr velilerimize çok teşekkür ediyorum. Bize düşen görev eğitim camiamızı ve öğrencilerimizi desteklemektir. Her zaman onlarla beraberim. Çalışmalarına destek veriyorum. Başarılarından gurur duyuyorum.” Dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.