Dolar 32,4513
Euro 34,7535
Altın 2.443,48
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

‘CUMHURBAŞKANI BİZZAT TAKİP EDİYOR!..’

Samsun’un Tekkeköy İlçesi’ndeki yatırımları inceleyen Milletvekili Fuat Köktaş, “Son 2 yılda hem kamu hem yerel yönetimler adına Tekkeköy çok önemli hizmletlere kavuştu” dedi

‘CUMHURBAŞKANI BİZZAT TAKİP EDİYOR!..’
REKLAM ALANI
25 Ekim 2021 18:36

Samsun‘da Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ilçe ‘Devlet Hastanesi’nin 2022 yılının sonuna yetiştirilebilmesi için çalışmaların devam ettiğini, ilçeye bin seyirci kapasiteli stat kazandıracaklarını, ayrıca 24’üncü köy konağını yaptıklarını açıkladı.

KÖKTAŞ İLE TOGAR’DAN PROJE TURU
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ile Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ilçede devam eden ve tamamlanan devlet yatırımları ile Tekkeköy Belediyesi tarafından yürütülen projeleri ve hizmetleri yerinde inceleyerek çalışmaların son durumu hakkında yetkililerden bilgiler aldı. AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Hayri Ağırlar’ın da yer aldığı inceleme turunda 250 yataklı Tekkeköy Devlet Hastanesi, Samsun Lojistik Merkezi, ilçe stadı, 7,5 kilometrelik bisiklet yolu, Aşağıçinik Köy Konağı, Aşağıçinik İlkokulu ve belediye tarafından yürütülen diğer projelerin ve hizmetlerin son durumu hakkında bilgiler alındı.

12 KİLOMETRELİK BİSİKLET YOLU
Tekkeköy’de hem kamunun yapmış olduğu hem de belediyenin yapmış olduğu bir dizi yatırımı yerinde incelediklerini söyleyen AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, “Gördüğümüz kadarıyla şu son iki yıl içerisinde gerçekten Tekkeköy‘de hem kamu adına hem belediye yerel yönetimler adına çok önemli hizmetlerin planlandığı yapım aşamasında olduğu ve bir kısmının da bitip halkın hizmetine sunduğunu gördük. Hastanesi, stadı, yüzme havuzu, okullarıyla lojistik köyüyle ve en önemli bir sosyal proje, çevreci proje, yeşil proje olarak yaklaşık 12 km uzunluğundaki bisiklet yolunu inceledik. Bir kısmı tamamlandı. Aydınlatması da inşallah yapıldığın da Tekkeköy‘de oturan insanlarımız sanayiye gidiş gelişini kolaylaştıracak, araç trafiğini azaltacak. İnşallah en kısa zamanda da bunu bitiririz ve Tekkeköylü hemşerilerimizin, sanayide çalışan insanların hizmetine sunarız” dedi.

‘CUMHURBAŞKANIMIZ BİZZAT TAKİP EDİYOR’
250 yataklı Tekkeköy İlçe Devlet Hastanesi inşaat alanını ziyaret eden Samsun Milletvekili Köktaş, “Tekkeköy yıllardır hastane özlemi olan bir ilçemiz. Tekkeköy ilk iktidar olduğumuzda 3 Kasım 2002’den sonra 24 saat hizmet veren sağlık ocağı dahil olmayan bir ilçeydi. Daha sonra 24 saat hizmet veren sağlık ocağına dönüştü. Sonrasında poliklinikler yapılmaya başlandı. Bazı sağlık üniteleri buraya açıldı. Şimdi de inşaatı yükselen hastaneyi burada yapmanın haklı gururunu yaşıyor. Bu noktada emeği geçen herkese teşekkür ederim. Ama özellikle de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a özellikle buranın ilk startının verilmesinde takipçisi olacağını söyledi ve hala hastanenin aşamalarını takip ediyor. Bunun içinde Samsun şehrimiz adına özellikle de Tekkeköylü hemşerilerimiz adına Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz. Yüklenici firmamız maşallah hem işinin erbabı hem de hızlı bir şekilde imalata devam ediyor. İnşallah en kısa zamanda hastane inşaatını tamamlayarak Tekkeköylü hemşerilerimizi hizmetine sunacağız” diye konuştu.

TOGAR: HASTANE İNŞATI HIZLA İLERLİYOR
Belediye Başkanı Hasan Togar ise şunları söyledi: “Bunun başlangıcında hepimizin iftiharı ama ilçemizin tabiri caiz ise 100 yıldır arzu ettiği hayali kurduğu devlet hastanesinin son durumunu paylaştık. İlçemizdeki devlet hastanesi inşaatımızın çok hızla ilerlediğini hep birlikte görmüş olduk. Tekkeköy’de yaşayan insanlarımızın kafalarındaki soru işaretlerinin herhalde giderildiğine inanıyorum. Çünkü bu hastane ilçemiz için bütün hizmetlerin önünde gelen en önemli sosyal ihtiyacımız, temel ihtiyacımızdır” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.