Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Hak-İş’ten başkanlara çağrı

Hak-İş Samsun İl Başkanı Ziya Uzun, “Belediyelerimizde çalışanların nefes alıp vermek kadar anayasal hakkı olan sendika üyeliği karşısında durulmamalı belediyelerimizde çalışan arkadaşlarımız mağdur edilmemelidir” dedi

Hak-İş’ten başkanlara çağrı
REKLAM ALANI
1 Şubat 2018 23:14

Hak-iş Konfederasyonu Samsun İl Başkanlığı AK Parti İl Başkanı Av. Hakan Karaduman’ı makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarete Hak-iş il Başkanı Hizmet-iş Sendikası Şube Başkanı Ziya Uzun ve Hak-iş’e bağlı sendikaların il yöneticileri katıldı.

BAŞARILAR DİLEDİ

Hak-İş Samsun İl Başkanı Ziya Uzun, “AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ataması yapılan AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman’ın önümüzdeki dönemde Samsun’umuz için başarılı çalışmalar yapacağına yürekten inanıyorum” dedi.

KADRO TEŞEKKÜRÜ

Hak-iş olarak taşeron işçiler için büyük bir kadro mücadelesi verdiklerini anlatan Uzun, “Biz Hak-iş olarak her zaman haklının yanında olduk Hak mücadelesi verdik. Ak parti iktidarının atmış olduğu haklı adımların her zaman arkasında ve destekçisi olduğumuzu tekrar belirtmek istiyorum. Hükümetimizin özverili çalışması neticesinde Taşeron meselesinde gelinen son nokta da kamu kurumlarında çalışan taşeron arkadaşlarımızın yüzleri artık gülüyor Kadrolu işçi olmanın sevincini ve mutluluğunu aileleriyle birlikte yaşıyorlar. Sayın Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın ve Bakanlarımızın özverili çalışmalarının neticesinde Taşeron meselesini çözmüş olmaları bizleri de ziyadesiyle mutlu etmiştir.Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Başbakanımız Sayın çalışma bakanımız Sayın maliye Bakan’ımıza Ak parti il Başkanlığı’na ve dört yıldır saha da bunun emeğini veren Hak-iş Konfederasyonu genel Başkanımız Sayın Mahmut Arslan bey’e Tüm üyelerimiz adına teşekkür ederim” diye konuştu.

BELEDİYE BAŞKANLARI SENDİKA ÜYELİĞİNİ DESTEKLEMELİ

Belediye başkanlarının sendika üyeliğine karşı çıkmaması gerektiğini ifade eden Uzun, “Belediyelerimizde çalışanların nefes alıp vermek kadar anayasal hakkı olan sendika üyeliği karşısında durulmamalı belediyelerimizde çalışan arkadaşlarımız mağdur edilmemelidir. Boyunları bükük bırakılmamalıdır. Tamamı sendikalı olmak sendikal güvenceye sahip olmak istiyor. Şu anda işçi arkadaşlarımızda büyük bir mutluluk, sevinç var arkadaşlarımızın bu mutluluğu engellenmemeli onlara daha fazla destek olunmalıdır” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.