Dolar 32,2769
Euro 34,7012
Altın 2.412,13
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

‘HATIRAN YETER’ YENİDEN!

Yıkılan Eski 19 Mayıs Stadyumu’nun hatırası için, Yusuf Demircioğlu tarafından derlenen ‘Hatıran Yeter’ kitabının genişletilmiş 2’nci baskısı düzenlenen imza günü ile okuyucusuyla buluştu

‘HATIRAN YETER’ YENİDEN!
REKLAM ALANI
3 Temmuz 2022 19:35

Samsunlu yazar Yusuf Demircioğlu’nun yıkılan eski 19 Mayıs Stadyumu’nun hatırası için kaleme aldığı ‘Hatıran Yeter’ adlı kitab, 2’nci baskısıyla okuyucularla buluştu.

‘Hatıran Yeter’ kitabında yıkılan Eski 19 Mayıs Stadyumu’nda yaşanan hatıralar akıcı bir dille okuyucuya sunuluyor.

KİTABA KATKI SAĞLAYANLAR
Atakum İlçesi’ndeki Eflatun Kitap Kafe’de gerçekleşen imza günü etkinliğine kitaba yazılarıyla katkı sağlayan Melis Kalkavan , Ayhan Özköroğlu, Akın Üner, Adem Ertürk, Oğuz Bulgan, Emrah Arslantaş ve Yücel Alkan da katıldı.

‘SADECE SAMSUNSPOR’ DİYENLER…
Eski 19 Mayıs Stadyumu için, ‘Evimizdi’ tabirini kullanan Samsunspor taraftarları, kitabın ilk baskısına büyük ilgi göstermişti. Yıkılan bir stat hakkında yazılan tek kitap olan Hatıran Yeter’i derleyen Yusuf Demircioğlu, “Biz, hangi takım diye sorulduğunda ‘Sadece Samsunspor’ diyenlerdeniz” dedi.

Demircioğlu kitap ile ilgili ayrıca, “Biz bu kitap ile şehrin tarihine ilişkin önemli bir mekanı tarihe not düştük. Şehir hafızasına ilişkin hatıraların kaybolmaması için elimizden yazmak geliyordu. Biz de, yazdık. Bugün 19 Mayıs Stadyumu yerinde değil. Ama hatıraları belleğimizde. 19 Mayıs Stadyumu’ndaki hatıralarımızın kaybolmasına izin veremezdik” diye konuştu.

AYKUT VE CELİL DE KATILDI
Etkinliğe çok sayıda Samsunspor taraftarı, eski futbolcularımızdan Serkan Aykut ve Celil Sağır da katıldı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.