Dolar 32,5519
Euro 34,9369
Altın 2.443,57
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Samsun, ‘Zihni Abi’yi sevdi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, kısa bir süre içerisinde farkını göstererek Samsunluların sevgisi kazanmayı başardı

Samsun, ‘Zihni Abi’yi sevdi!
REKLAM ALANI
6 Haziran 2018 20:00

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, göreve gelir gelmez tüm ilçeleri ziyaret etti. 17 ilçenin belediye başkanı ile bir ve beraber oldu. Her akşam toplu iftar yemeklerine katılarak vatandaşlarla birlikte iftar yaptı.  Ramazan ayı nedeniyle sahurda vatandaşlarla buluşan Başkan Şahin, toplumun her kesimine ziyaretlerini sürdürdü. Saathane’de esnafları ve pazar yerlerinde pazarcıları ziyaret ederek takdir topladı. Başkan Şahin, belediyeye ziyarete gelen sivil toplum kuruluşları ile birlikte olarak istişarelerde bulundu.

İstanbul’da Samsun derneklerine ziyaretler yapan, Samsunspor Çalıştayı ve genel kuruluna katılan Zihni Şahin, basın mensuplarıyla da iftarda bir araya geldi. Kısacası Zihni Şahin, Samsun’da halkla buluşmaya devam etti. Kısa sürede Samsunluların sevgisini kazandı.

HEMŞERİLİK HUKUKUMUZDUR…

Başkan Zihni Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturduğu günden bu güne yaptıkları çalışmalar, ayrıca planları ve projeleriyle ilgili şunları söyledi: “Belediyeler doğumdan ölüme kadar insanlarımız içindir. Amacımız insanımıza hizmet etmektir. Bu hizmeti yaparken insanlarımızla birlikte olmak, aralarında bulunmak gerekir. Hemşerilerimizle beraber olmaktan mutluluk duyuyorum. Hemşerilerimin mutlu ve hüzünlü günlerinde birlikte olmaya mutluluk ve acılarını paylaşmaya devam edeceğim. Bu bizim insanlık borcumuzdur. Hemşerilik hukukumuzdur. Bugüne kadar bu anlayışın insanı oldum. Böyle olmaya devam edeceğim.

KOLLEKTİF VİZYON VE ORTAK AKIL

Eski belediye başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz çok önemli hizmetler yaptı. Samsunumuz güzel günler gördü. Yarınlarımız daha da güzel olacak. Hemşerilerimiz ile birlikte Samsunumuzu daha ileriye taşıyacağız. Bunu yaparken bilim ve teknolojiden faydalanacağız. Siyasi irademiz, bakanlarımız, milletvekillerimiz,  mülki idare kademelerimiz, Sivil toplum kuruluşlarımız, üniversitemiz, bilim adamlarımız, muhtarlarımız ve toplumumuzun her kesimi ile istişare içerinde olacağız. Gençlerimizle buluşacağız. Üniversite öğrencilerimizle fikir alış verişinde olacağız. Kollektif vizyon ve ortak akıl ile hareket edeceğiz. Toplumumuzu ilgilendiren problemlerde çözüm için problemin kaynağında istişare içinde olacağız. Problemleri çözüm yolunda birlikte hareket edeceğiz.

17 İLÇEMİZİ KUCAKLIYORUZ

Samsunumuz 17 ilçemiz ile bir bütündür. Çünkü biz, Samsun olarak büyük bir aileyiz. 17 ilçemizi de kucaklıyorum. Tüm problemlerini çözmek için çalışacağız. Bunu yaparken ilçe belediye başkanlarımız ile bir ve beraber olacağız. Çözülen her problem benim mutluluğumdur. Halkımıza hizmet etmek büyük bir onurdur. RABBİM bunu bize nasip ettiği için şükrediyorum. Halkımızın teveccüh ve desteklerine teşekkür ediyorum. Biz, Samsun olarak büyük bir aileyiz anlayışı ile sevgiyle birlikte yürüyeceğiz. Samsunumuz için bir vizyon ortaya koyacağız. Kısa  bir süre içerisinde halkımıza katkı yapacak önemli çalışmalarımız olacaktır.

SAMSUNSPORUMUZ MARKAMIZDIR

Samsunsporun taraftarıyım. Bilinen ve bilinmeyen birçok yardım ve katkımız oldu. Her maçına fırsat buldukça gittim. 2.lige düşmesine kahroldum. Ama bu durumdan kurtulacağız. Genel kurulumuzda İsmail Uyanık Bey başkanlığa seçildi. Samsunspor çalıştayına ve genel kurulumuza katıldım. İsmail Uyanık ve yönetimine başarılar diliyorum. Tüm imkanlarımızla Samsunsporumuza destek olacağız.

19 MAYIS 2019, 100’ÜNCÜ YIL!..

Devletimizin ve Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk kurtuluş savaşımızı, bağımsızlık mücadelemizi 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’da başlattı. Biz 19 Mayıs ve kurtuluş şehriyiz. 19 Mayıs 2019 tarihinde bağımsızlık mücadelemizin 100.yılını kutlayacağız. Bunu Samsunumuza layık şekilde yapacağız. Bu vesileyle Büyük önder Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize saygılarımı sunuyorum. Samsunumuzu güzel günler bekliyor. Bunu hep birlikte gerçekleştireceğiz.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.