Dolar 32,2864
Euro 34,6029
Altın 2.413,50
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

HAVZA’DA TARİHİ GÜN!

Samsun’da, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde Havza Belediye Başkanı seçilen ve önceki gün mazbatasını alan Murat İkiz, 5 yıl aradan sonra 4’üncü dönemi için ‘başkanlık koltuğu’na oturdu

HAVZA’DA TARİHİ GÜN!
REKLAM ALANI
5 Nisan 2024 16:53

Samsun’un Havza İlçesi’nde Belediye Başkanı Murat İkiz, 4’üncü dönemi için başkanlık koltuğuna yeniden oturdu. Murat İkiz, “İlçeme yeniden hizmet etmek gurur verici” dedi.

HAVZA

‘YENİ BİR ZAFER KAZANDIK’
Cuma namazı sonrası belediye binası önünde düzenlenen törende ilk konuşmayı yapan AK Parti Havza İlçe Başkanı Mustafa Korkmazlı halkın teveccühü ile yeni bir zafer kazandıklarını ifade etti. MHP Havza İlçe Başkanı İbrahim Yüksel ise, “İnşallah Cumhur İttifakı birleşenleri olarak halka hizmet noktasında birlik ve beraberlik içerisinde yolumuza devam edeceğiz” dedi.

HAVZA

ÖZDEMİR: HAKKINIZI HELAL EDİN
Görevi devreden Sebahattin Özdemir, 5 yılda güzel hizmetler yaptıklarını belirterek, 2Ben sizlere hakkımı helal ediyorum sizler de bana helal edin. Görevi devraldığın Murat İkiz başkanımıza tekrar 5 yıl sonra devrediyorum. Kendisine görevinde başarılar diliyorum. Her zaman ilçemin hizmetindeyim” diye konuştu.

HAVZA

GERÇEK BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI
Murat İkiz ise halktan aldığı güç ile gerçek belediyecilik anlayışı ile çalışacaklarını belirterek, “Sayın başkanımıza ilçemize hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum. 15 yıl hizmet ettiğim ilçeme yeniden hizmet etme imkânı bulduğum için gururluyum. Her şeyin en iyisini hak eden halkımıza en iyi hizmet vermek için hep birlikte çalışacağız. Havza’ya çok nitelikli bir 5 yılı yaşatmak en büyük hedefimiz. Rabbim utandırmasın” dedi.

HAVZA

Konuşmalar, karşılıklı çiçek takdimi, okunan dua ve kesilen kurbanın ardından Havza Belediye Başkanı Murat İkiz makamına oturdu. İkiz, daha sonra tebrikleri kabul etti.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.