Dolar 32,4839
Euro 34,9514
Altın 2.439,24
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

İLGİ, GÜVEN, SAYGI…

Gazetemiz 55Yenigün, halkın nabzını tutmaya devam ediyor. Bafralılara göre “Kadınlar ne ister” diye sorduk

İLGİ, GÜVEN, SAYGI…
REKLAM ALANI
3 Ekim 2018 16:01 | Son Güncellenme: 27 Ekim 2018 13:21

Bafra’nın ve Bafralıların sesi olan gazetemiz 55 Yenigün, sokağın nabzını tutmaya devam ediyor.  Bafralı vatandaşlara bu kez de, “Kadınlar ne ister?” sorusunu yönelttik.

FETHİYE AKIN

SAĞLIKLI, HUZURLU MUTLU HAYATLAR

Benim yaşım bayağı ilerledi. Kadınlar ne ister sorusuna değil de, genel anlamda çocuklarım, torunlarım ve tüm iyi insanlar için sağlıklı huzurlu ve mutlu hayatlar yaşamalarını isterim.

NAİLE DOĞUTAŞ

BİZLERE KARŞI NAİF OLMALARINI

Can sağlığı. Erkeklerin, kadınlarımıza daha saygılı daha naif, hoşgörülü davranmalarını isterim.

SEVİNÇ BEKAR

TARLADA ÇALIŞAN GÖLGE İSTER

Kadınlar ne istemez ki. Kadınların çeşitleri çok. Evde oturanları var, çalışanları var, hazır yiyenleri var, tarlada çalışanları var. Tarlada çalışan gölge ister, iş yerinden çalışanlar çocuklarına veya çocuklarımıza fazla zaman ayırmak için çalışma saatlerinin biraz daha kısa olmasını ister. Yani iş veren başka bir şey ister işçi başka bir şey ister. Sonuçta kadınlar her bir şeyi ister.

AYFER TEKTEPE

SPOR MERKEZİ

Spor merkezi ister. Kadınlar kahvehanesi ister, oturmak çay içmek sohbet etmek için.  Yani kadınlara biraz daha sosyal aktivite yapacak imkanlar sunulsun ister diye düşünüyorum.

MUAZZEZ KOÇ

ÖZGÜRLÜK

Kadınlar özgürlük ister. Kısıtlanmamak ister.  Eşlerinden veya erkek arkadaşlarından ilgi ister.

HAYRİYE TAŞKIN YAŞAR

ÇOCUKLARI İÇİN GÜZEL BİR GELECEK

Kadınlar çocukları için güzel bir gelecek ister. O geleceğin oluşabilmesi için iyi yerlerde yaşatmak ister. Bunun gibi şeyler.

BEYZANUR ALGÜL

MUTLULUK, SAĞLIK…

Mutluluk, sağlık, ilgi, huzur gibi şeyler ister sanırım. Ben kadın olarak bunları istiyorum.

VOLKAN GÜNTEKİN

TEK KELİMEYLE İLGİ

Tek kelimeyle ilgi. Başka beklentileri yok. Her kadın ilgiye açtır. Bizde erkekler olarak onlara istediği ilgiyi göstermek zorundayız.

ORÇUN YAVUZ

İLGİ, GÜVEN, KISKANÇLIK VE SEVİLMEK

Bir kadın ilgi ister. Verilen sözlerin tutulmasını ister. Güven verilmesini ister. Seviyeli bir şekilde kıskançlık ister. Sevilmek ister. Ve her kadında, kadınlarımız da bunları hak ediyor. Onlar bizim Baş tacımız.

ÖZLEM DUMAN

İLGİ, TATİL, KİLO ALMAMAK İSTER

Bir kadın ilgi ister. Bu sadece erkek arkadaşından veya eşinden değil. Çevresindeki sevdiği insanlardan, yakınlarından, dost gördüklerinden de olabilir. Bunun harici yakın gördükleriyle eğlenceli, keyifli tatil yapmak ister. Birde yemek yiyip kilo almamak ister. Sanırım bu her kadının hayalidir.

SEMA CEYLAN

ÖNCELİKLE SAYGI…

Eş ve anne olarak değer verdiği kim varsa onlardan saygı görmek ister.Çünkü bir kadın önce eşine adar kendini, daha sonra çocuklarına. Kocaman yüreğini açar, kol kanat olur adeta. Güvenmek ister. Bir kadına söz verdiyseniz sözünüzde durmalısınız. Tabi ilgi de önemli. Bir kere başkalarının yanında bizimle kavga etmesinler.Kibar olsunlar. Ama tabi bu aşırı sululuk olması anlamına gelmiyor. Aslında başta söylediğim gibi her şeyin başı saygı ve güven. Bu kriterler var ise gerisi çözülür. Öyle erkeklerin abarttıkları kadar çok şey istemez kadın…

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.