Dolar 32,4254
Euro 34,7545
Altın 2.425,70
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Bafralılara Sorduk. Muhtarınızdan Memnun musunuz?

Yenigün Gazetesi olarak Bafralı vatandaşlara muhtarınızdan memnun musunuz şeklinde sorduk

Bafralılara Sorduk. Muhtarınızdan Memnun musunuz?
REKLAM ALANI
9 Ağustos 2018 18:57 | Son Güncellenme: 27 Ekim 2018 13:20

Yenigün Gazetesi olarak Bafralı vatandaşların görüş ve düşüncelerini almak adına, Mahalle muhtarınızdan memnun musunuz, memnun veya memnun değilseniz bunların sebepleri nelerdir şeklinde sorduk. Aldığımız cevaplar arasında memnun olanda memnun olmayanda var.

Hamza Kurt:

Bahçeler Mahallesinde yaşıyorum. Kendi mahallemin muhtarından da genel anlamda muhtarlardan da memnunum. Çünkü gereken hizmeti veriyorlar. İstediğimiz zaman kendilerine ulaşabiliyoruz. Bu yönden yana sıkıntı yok.

Kenan Bakır:

Ben Çilhane Mahallesinde yaşıyorum. Muhtarımızdan çok memnunuz. Hizmetleri gayet olumlu. Mükemmel derecede hizmet verdiğini düşünüyorum. Vatandaşın sıkıntısı olduğunda yardımına hemen koşuyor. Mahalle sorunlarıyla hemen ilgileniyor. Ve hemen hemen herkese yardımı olmuştur.

Cevat Ulukan:

Çilhane Mahallesinde yaşıyorum. Ve muhtarımızdan çok memnunuz. Kendisi zaten çocukluk arkadaşım olur. Bunun yanı sıra kendisi çalışkan, dürüst ve yardım sever bir insandır. Vatandaşın başı sıkıştığı zaman, sorunu olduğu zaman veya mahalle ile ilgili bir problem olduğu zaman her şekilde koşar ve yardım eder. Kısacası mahalleli olarak kendisinden memnunuz.

Murat Eren:

Mevlana. Muhtarımızdan da memnunuz. Hizmetleri olsun yardım severliği olsun bu konularda kendisi çok iyidir. Bunun yanı sıra sorunlarımız olduğunda direkt olarak ilgileniyor. O yüzden de muhtarımızdan memnunum.

Varol Taşdemir:

Oturduğum yer İshaklı Mahallesi, iş yerimin bulunduğu yer ise Gazipaşa Mahallesinde bulunuyor. Muhtarlarımızdan memnuniyet konusuna gelirsek, her iki muhtardan da memnun değilim. Çünkü iş icraata geldiğinde kendilerine hiçbir şekilde ulaşamıyoruz. Yani örneğin mahallede bir problem çıktığında veya bir şey yapmak istediğimizde kendilerine ulaşamıyoruz. Ulaşamayınca da icraatı da göremiyoruz. En basitinden iş yerimin olduğu Gazipaşa Mahallesinden bahsedecek olursak esnaf olarak caddemizden memnun değiliz. Daha önce Bafra Belediyesine caddemiz için imza toplayıp vermiştik. Esnaf açısından caddemiz şu an çok sönük kalmış bir halde. Bununla ilgili muhtarımıza ulaşmaya çalışıyoruz ama kendilerini bir türlü bulamıyoruz. Bürosunun camında telefon numarası yazıyor ama aradığımızda açan yok. Yani açıkçası muhtarlar halkla iç içe değil. İshaklı Mahallesi muhtarına baktığımızda ise, bu son dönemlerde bir çalışmalarını göremedik. Hani yaptığı çalışmaları saymaya kalksak bile sıfır yani. Mahallemiz büyük bir mahalledir. Aynı zamanda devletin birçok kurumunu barındıran mahalledir fakat muhtarın çalışma durumuna baktığımızda hiçbir şey göremiyorum.

Hatice İşler:

Büyükcami Mahallesinde yaşıyorum. Ve mahallemizin muhtarından da memnun değilim. 18 yıldır aynı mahallede oturuyorum. Hiçbir şekilde muhtarımıza ulaşamıyoruz. Ulaşmak imkansız derecede diyebilirim. Kapısında telefon numarası var, yalnız aradığımız zaman da ulaşamıyoruz. Bir işim olduğunda en azından sekiz kez kapısına gitmem gerekiyor ulaşmak için. Ki öyle durumda bile yine kendisine değil de yardımcısına ulaşabiliyoruz. Bu yüzden hiçbir şekilde memnun değilim. Yaptığı hizmetlere değinecek olursam hizmet yok. Bu vakte kadar şunu veya bunu yaptı diyemiyorum. Daha doğrusu Bafra’nın hiçbir mahallesinde hizmet yok.

Cihat Unat:

Cumhuriyet Mahallesinde yaşıyorum. Hizmetlerinden ötürü muhtarımızdan çok memnunuz. Elinden gelen her şeyi yaptığını düşünüyorum. Mahallemizin ne ihtiyacı varsa ilgileniyor. Kendisinden pek bir beklentim yok. Dediğim gibi olduğu taktirde de ilgileniyor zaten.

Şinası Ülgen:

Cumhuriyet Mahallesi. Evet, muhtarımızdan memnunuz. Yaptığı hizmetleri en iyi şekilde yapmaya çalışıyor. Mahallemizin bir sıkıntısı olduğunda gerekli mercilere gidiyor ve gerekli işlemi yaptırıyor. Bunun dışında bizimle de sıklıkla ilgileniyor. Bunlardan dolayı da kendisinden çok memnunum.

Ahmet Kaya:

Muhtarlarımızdan memnunum. Hizmetlerini verdiklerini ve yaptıklarını düşünüyorum. Bu anlamda bakarsak muhtarlardan memnunum.

Dursun Önder:

Emirefendi Mahallesinde yaşıyorum. Şu anda muhtarımızdan memnunum. Hizmetlerini iyi buluyorum. Daha doğrusu hizmet verdiğini düşünüyorum. Bunun yanı sıra istediğim zaman kendisine ulaşabiliyorum. Mahallede bir sıkıntı veya problem olduğu taktirde ise muhtarımız bu konuyla hemen ilgileniyor.

Şenol Keskin:

Çok memnunuz. İstediğimiz zaman işlerimizi halletmemize yardımcı oluyor. Zaten şu anki muhtarımızın daha önceden de babası muhtar olduğu için kendisinin muhtarlık konusunda yatkınlığı çok yüksek. O yüzden nasıl davranacağını ne yapacağını çok iyi biliyor. O yüzden tüm mahalle adına söyleyebilirim ki memnunuz. İstediğimiz zaman kendisine kolaylıkla ulaşabiliyoruz. Bunun haricinde başka bir şey yok, fazla bir beklentimiz de yok. O yüzden çok memnunuz.

Süleyman Tosun:

Ne memnunum ne de memnun değilim. Orta derecede diyebiliriz. Bunun sebebi de bazı şeyleri eksik yapıyor. Kulak arkası yapıyor. Pek ilgilenmiyor. Ama bir sorunum olduğu taktirde istediğim zaman kolaylıkla kendisine ulaşabiliyorum. Yani açıkçası o sebeplerden ötürü de pek memnun değilim diyebilirim.

Hayati Önder:

Evet kendisinden memnunum diyelim. Çünkü arkadaşım olur. Ama hizmetlerine baktığımızda, henüz bir hizmetini göremedim. İstediğim zaman ulaşabiliyorum kendisine ki diğer mahalle sakinleri de ulaşabiliyorlar.

Fırat Korkmaz:

Emirefendi Mahallesinde yaşıyorum. Mahalle muhtarını tanımıyorum desem doğru olur. O yüzden de kendisinden memnun olup olmadığım konusunda bir şey diyemem. Fakat şöyle bir durum var. Benim tanımamış olmamım sebebi muhtarımızın pek bir faaliyetini duymamam ve görmememden ötürü. Yani kendisinin pek çalıştığını düşünmüyorum.

Metin Güngör:

Evet çok memnunum. Muhtarlık görevini çok iyi bir şekilde yerine getiriyor. Her eksiğimize, sorunumuza sıkıntımıza çare bulmaya çalışıyor. Kendisine işimiz düştüğünde veya ihtiyacımız olduğunda rahatlıkla ulaşabiliyoruz.

Özkan Danacı:

Muhtarımızdan memnunum. Yaptığı hizmetler olsun, kendisine ulaşabilme durumu olsun bu konulardan ötürü kendisinden memnunum. Muhtarımız mahalleliyle iç içe olduğundan dolayı her sıkıntıya çare bulmaya çalışır.Yenigün Gazetesi olarak Bafralı vatandaşların görüş ve düşüncelerini almak adına, Mahalle muhtarınızdan memnun musunuz, memnun veya memnun değilseniz bunların sebepleri nelerdir şeklinde sorduk. Aldığımız cevaplar arasında memnun olanda memnun olmayanda var.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.