Dolar 32,3592
Euro 34,9986
Altın 2.324,57
BİST 9.143,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Bafralıların AVM Hakkındaki Değerlendirmeleri

Bafralı vatandaşlara Bafra’da bulunan Alışveriş Merkezi hakkında değerlendirmede bulunmalarını istedik.

Bafralıların AVM Hakkındaki Değerlendirmeleri
REKLAM ALANI
22 Ekim 2018 10:28 | Son Güncellenme: 27 Ekim 2018 17:12

Bafra’nın ve Bafralıların sesi olan 55 Yenigün, sokağın nabzını tutmaya devam ediyor. Bu kez de gündemimize bir çok vatandaşın alışveriş yapmaya, yemek yemeye, sinema, oyun ve eğlence kısaca hepimizin güzel vakit geçirmek için gittiği Alışveriş Merkezi’ni konu aldık. Konuya ilişkin Bafralı vatandaşlara Bafra’da bulunan Alışveriş Merkezi hakkında değerlendirmede bulunmalarını istedik. Aldığımız cevaplara bakacak olursak Bafra’da Alışveriş Merkezinin olmasından memnuniyet duyuluyor.

ERSOY KORKMAZ

BAFRA’NIN YILLARDIR İHTİYACI VARDI

Bafra gibi bir yerde böyle bir AVM’nin yapılması çok güzel bir hareket. Halkımızı buraya yönlendirmek, onlar için alışveriş merkezi olması, eğlence olsun, yemek olsun bu tarz şeylere ihtiyacımız vardı. Sonuçta bir ilçe bazında nüfusumuz fazla ve daha önceden bunun için buradan Samsun’a gidiyorduk. Buraya yapılması hem bu yönden hem de gençlerimiz açısından anlamlı oldu. Gençlerimiz kötü yollara düşmektense buralara gelip eğlenceli vakitler geçirebilirler. Hepimiz için bu imkanlar burada mevcut. Fakat şöyle bir sıkıntı var. AVM’nin etrafı park konusunda düzenlenmeli diye düşünüyorum. Çünkü kapalı otopark yetersiz kalıyor. Bunların yanı sıra kısaca diyebilirim ki, Çelik Park AVM, Bafra’mızın yıllardır ihtiyaç duyduğu ve hafta sonları için ailelerin veya gençlerin vakit geçirebileceği güzel bir yer. Bende hem bir eğitmen olarak kendi adıma hem de görev aldığım Ak Okulları adına bizlere her Cumartesi burada etkinlik düzenlememize yardımcı oladukları için Çelik Park AVM yönetimine teşekkür ederim.

OĞUZHAN BIYIKLI

BANA GÖRE DEĞİL

Bana göre bir yer değil. Fazla eğlenceli değil. Eğlenceli fakat daha çok küçük yaş grubuna hitaben eğlenceli diyebilirim. Bizler de sadece oturmaya, çay içmeye gelebiliyoruz. Bunlarla yetinebiliyoruz diyebilirim.

YUNUS EMRE KARAGÖZLÜ

OYUN ALANI İÇİN AYRI KAT OLMALIDI

Her AVM gibi burası da aynı standartta. Yemek yeme yerleri olsun, oyun eğlence yerleri olsun, alışveriş yerleri olsun aynı standartta. Fakat yemek yeme yerleri konusunda burası çok yetersiz. Hem çok az sayıda yemek ihtiyacımızı giderecek farklı yer var. Hem de yemek yeme alanı çok dar. Birde bu alan çocuklar için eğlence yerleriyle bir olunca, yani aynı katta olunca hem çok gürültü oluyor hem de rahat ve geniş alana sahip olmuyor. Oyun alanı için ayrı bir kat olmuş olsaydı çok güzel olurdu.

ÖZGÜR KINAY

BAFRA İÇİN İYİ BULUYORUM

Biraz daha değişik ve fazla markalar olsa daha iyi olurdu. Özellikle spor markalar olsaydı daha verimli olurdu. Sadece marka yani firma konusunda eksiklik görüyorum. Fakat genel anlamda Bafra için iyi buluyorum.

BİRSEN NUR KÜÇÜK

MAĞAZA OLARAK EKSİĞİ VAR

Bafra’da bir AVM’nin olması, bizlerin vakit geçirebilmesi ve eğlenebilmesi için güzel bir yer. Mevcut kafelerden de memnunum. Fakat mağaza olarak birçok eksiği olabilir. Bunun harici genel anlamda memnunum ve iyi buluyorum.

BERİVAN KESKİN

EĞLENMEK İÇİN BURAYA GELİYORUZ

Arkadaşlarımla gezip eğlenmek için buraya geliyoruz. Bafra’da buradan başka fazla bir yer yok. Bu anlamda Bafra çok kısıtlı olduğundan burayı çok iyi buluyorum. Biraz daha mağaza olsaydı çok güzel olurdu.

GÜLENAY KÜÇÜK

Bafra gibi bir yerde çok önceden de olması gerekirdi. Çünkü bizlerin gezeceği veya rahat takılabileceği fazla mekânlar veya yerler yok. Burası bu anlamda çok iyi. Burada arkadaşlarımızla veya ailelerimizle rahat ve eğlenceli vakitler geçirebiliyoruz. Genel anlamda çok iyi buluyorum.

BERRAK DEMİR

GENEL OLARAK ÇOK EKSİĞİ VAR

Ben eksik buluyorum. Daha çok mağaza olabilir veya daha ünlü mağazalar gelebilir diye düşünüyorum. Bir de yemek yerleri de artabilir.  Genel olarak eksik buluyorum.

AYBÜKE ŞENYÜZ

VAKİT GEÇİRMEK İÇİN BURAYA GELİYORUZ

Genellikle arkadaşlarımızla vakit geçirmek için burayı tercih ediyoruz. Ama oyun yerlerinde daha fazla eğlenebileceğimiz seçenekler olursa daha iyi olur.

BERAT KARA

Yeterli buluyorum. Hem burada ki personeller hem de mağazalar olsun her istediğimi bulabiliyorum. Birde AVM’deki mağazalarda sürekli indirimler oluyor. Bizler için kaçınılmaz bir fırsat bu. O yüzden sürekli uğruyorum buraya.

RECEP BAYRAK

Ben buradan kıyafet falan alıyorum. Bu anlamda çok güzel ve beğeniyorum. Ne zaman kıyafet alacak olsam hem buraya geliyorum. Yemeklerini de beğeniyorum.

GAMZE İLBİLGE OFLU

İYİ VE YETERLİ BULUYORUM

Avm, Bafra için çok güzel oldu. Ben Ankara’da okudum. Tatillerde Bafra’ya geldiğimizde, mağazaların az olmasından veya eğlenceli, arkadaşlarımla birlikte vakit geçirebileceğimiz bir yer olmayışından sıkıntı yaşıyorduk. Bu yüzden Bafra için çok güzel oldu. Değerlendirecek olursam da her marka olmasa da yine birçok anlamda iyi ve yeterli buluyorum.

SERHAT GÜRKAN

GENÇLERE İŞ İMKÂNI TANIYOR

Bafra gibi bir yerde AVM’nin olması güzel bir hareket. Çünkü hem ilçe hem de kalabalık nüfuslu bir ilçe. Bu anlamda Bafra’nın ihtiyacı haline gelmişti. Hem ailelerin rahat bir şekilde vakit geçirebileceği bir alan burası. Bafra’da aileler için fazla bir yer yok. Hem de gençlerin eğlenmek, gezmek, alışveriş yapmak için kullanabileceği bir alan. Bafra’da böyle bir AVM’nin olmasından ötürü mutluyum. Bu vasıtayla gençlere iş imkânı da doğuyor. Yani genel anlamda Bafra’mızda AVM olması çok güzel bir şey.

GAMZE SAYIM

NE İYİ NE KÖTÜ

AVM çok güzel diyemem. Fakat Bafra’da Alışveriş Merkezinin olması Bafra için çok güzel diyebilirim. Burada hem yemek olsun hem de giyim mağazaları olsun birazcık eksik var. Bunlardan dolayı da ne iyi ne kötü diyebilirim.

NUR BAHAR NAİR

GELİŞMİŞLİK SEVİYESİ ARTTI

AVM güzel fakat mağazalar yetersiz. Çok fazla marka yok. Aradığımız her şeyi bulamıyoruz. Yerel mağazalar daha çok. Bu da gençlere hitap etmiyor. Mesela ben Bafra’ya geldiğimde birkaç mağazaya bakabiliyorum. Bunun harici yemek katını da yetersiz buluyorum diyebilirim. Yemekler için fazla seçeneğimiz yok. Ama yine de Bafra’da bir AVM olması, hiç olmamasından iyidir. Gelişmişlik seviyesi artıyor diyebilirim.

EMİNE UYANIKSOY

CANIMIZ SIKILDIKÇA GELİYORUZ

Çok güzel buluyorum. Canımız sıkıldıkça geliyoruz, geziyoruz. Özellikle Bafra’da bizim yaş grubumuza ve ailelere hitap edecek başka bir yer yok gibi. Bu yüzden burayı bu anlamda çok iyi buluyorum.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.