Dolar 32,3882
Euro 35,1467
Altın 2.326,10
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C

Bafralılara Sorduk İnsanlara Verebileceğiniz Üç Öneri Nedir

Bafra’nın ve Bafralıların sesi olan 55 Yenigün, sokağın nabzını tutmaya devam ediyor.

Bafralılara Sorduk İnsanlara Verebileceğiniz Üç Öneri Nedir
REKLAM ALANI
13 Ekim 2018 13:35 | Son Güncellenme: 27 Ekim 2018 13:12

Bafralı vatandaşlara bu kez de “İnsanlara 3 öneride bulunacak olsaydınız bunlar ne olurdu” şeklinde sorduk.

RAMADAN GÜLER

Saygı, sevgi ve hoşgörü. Birde şunu demeyi çok isterim. Çıkartmış olduğunuz 55 Yenigün Gazetesini okumaktan çok memnunuz. Böyle bir gazete Bafra’da ilk diyebiliriz. Sizlere teşekkür ederim Bafra’ya böyle bir gazete yansıttığınız için.

SEYFETTİN ÖZTÜRK

Gençler büyüklerine karşı daha saygılı olsun. Büyüklerimiz de küçüklerine saygıyı öğretsin. İnsanlar birbirine karşı hoşgörülü olsun. Bu hepimiz için, barış içinde ve huzurlu yaşamamız için çok önemli.

TÜLAY ÖMÜR

Sevgi, saygı ve sadakat. Bu üçü insanlık için çok önemli bir kavram.

ATALAY KAYNAK

Hoşgörü, saygı ve sevgi. Bunların içerisinde en önemlisi de sevgidir. İnsan sevmediği zaman hiçbir şey olmaz. Sevmekten de, seni seviyorum demekten de korkmamak lazım. Sevmek insanın yapabileceği en güzel şeydir. Birbirimizi sevelim.

RUKİYE ÖZTÜRK

İnsanlar sorumluluklarını bilsin. Hayata karşı her zaman hedefleri olsun. Ve her zaman pozitif olmaya çalışsınlar.

ZAFER ŞENAL

Bir, araba sürerken cep telefonu ile konuşmasınlar ve sigara içmesinler. İki, trafikte hem diğer arabalara hem de yayalara saygı gösterilmesi. Üç, park yapılmaz yazan yerlere park etmesinler ve engelli vatandaşlara da öncelik gösterip ona göre park etsinler.

ŞENOL GEZİCİ

İnanlar birbirleri ile iyi geçinmeleri, kavgacı olmamaları. Saygıyı her zaman ön planda tutsunlar. Sadece büyüklere karşı değil her insan için geçerlidir bu. En önemlisi de sevgi. Birbirimizi sevmeliyiz ki ailece yaşayabilmeliyiz.

BAYRAM KÖKÇÜ

Sevgi ve saygı. Özellikle karşı cinse saygı çok önemli.

BÜŞRA KAPLAN

Bir şeye karar verecekleri zaman daima kendilerinin vermelerini öneririm. Bencil olmasınlar. Son olarak da mütevazı olsunlar.

JALE VURAN

Yalan söylemesinler ve her zaman doğruluktan yana olsunlar. Her zaman güven içerisinde olmak için birbirlerine güven versinler. Bir de, verilen sırları tutsunlar.

NADİRE ÖZKAN

İnsanlara saygı duymak, kadınlara saygı duymak ve en çok da hayvanlara saygı duymak.

DİLARA KAPLAN

İlk olarak, pişman olacağı işleri yapmamaları. Yaptığı şeyden pişman olmamaları. İkinci olarak mutluyken söz vermemeleri, sinirliyken de karar vermemeleri. Son olarak negatif insanlarla ne kadar az muhatap olursan, hayatın o kadar huzurlu geçer. Bu yüzden negatif insanlardan uzak durmaları.

SEVAL ÖĞÜTÇÜ

Önce sevgi. Daha sonra insanların birbirine karşı saygılı olmaları. Son olarak da, kadınlara değer verilmesi.

YUSUF YİĞİT

Öncelikle şöyle bir şey diyeceğim. Bir şeyi yapamıyor olman yapmaman gerektiği anlamına gelmez. Bu yüzden insan önce kendine inanmalı. Hiçbir zaman negatif düşünmemeliler. Pozitif düşündüklerinde başaramayacakları şey olamaz. Ve hiçbir zaman ön yargılı olmamalılar.

OĞUZHAN KAZMAZ

Yolda yürümek yerine kaldırımda yürüsünler. İnsanlığa yakışmayacak davranışlar sergilememeleri. Ve başarı için her zaman inançlı olmaları gerektiğini unutmamaları.

NURİ SEKMEN

İnsanlar hata yaptıklarında özür dilemeyi bilmeli. Bu yüzden ilk olarak alçak gönüllü olmalarını öneririm. Daha sonra sağlıklı bir iletişim için saygılı olmalılar. Son olarak ise birbirimizi sevmeliyiz.

VOLKAN GÜNTEKİN

Öncelikle trafik konusunda trafik kurallarına uyulmasını istiyorum. Öncelik her zaman yayanındır. Bunun bilinmesini istiyorum. Bir diğeri, en önemli şeylerden biridir ki Tanrı’ya inanmak ve güvenmek. Son olarak da doğaya sahip çıkmalıyız. Doğamızı korumalıyız. Açıkçası medeni ve saygılı olmalıyız. Hem insanlara karşı, hem hayvanlara karşı hem de doğaya karşı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.