Dolar 32,4124
Euro 34,7842
Altın 2.433,95
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 18°C

Bafralılara Sorduk Sizce Mutluluğun Sırrı Nedir

Yenigün Gazetesi olarak vatandaşın görüş ve düşüncelerini almak adına bu kez mutluluğun sırrı nedir şeklinde sorduk ve birbirinden eğlenceli, esprili cevaplar aldık

Bafralılara Sorduk Sizce Mutluluğun Sırrı Nedir
REKLAM ALANI
14 Eylül 2018 13:11 | Son Güncellenme: 27 Ekim 2018 13:19

Kübra Bıyık:

BAŞARI

Başarı. İnsan kendisini bir şeye hedefleyip ve hedefine vardığında, başardığında gelen mutluluk.

Ömer Han Ün:

PARA

Bence para. Paradan da öte şeyler var aslında. Parayla bir yere kadar mutlu olursun. Fakat şu an paraya ihtiyacım var ve olsa çok mutlu olurdum.

Hakan Andinç:

DOLAR

Şu an dolar almış başını gidiyor. Cebimde TL yerine Dolar olsaydı daha çok mutlu olurdum. Malum şu an  dolar çok yüksek.

Sedat Cankılıç:

YEMEK

Şu an da çok açım. Yemek yemem lazım. Yemek yersem eğer mutlu olacağım.

Edibe Yalçın:

SEVMEKTEN GEÇİYOR

Kendinle barışık olmak. İnsanları sevmek. Tabiatı sevmek. Eğer mesleğin varsa mesleğinde severek çalışmak. Yani kısacacı sevmekten geçiyor. Ben yıllarca eğitici olarak çalıştım. Mesleğim  öğretmenlikti.  İnsanlarla iletişimim iyiydi ve olması gereken de budur. İnsanları seversek iletişimizi iyi tutarsak hepimiz mutlu oluruz.

Sevgi Şener:

İLETİŞİM

İnsanlarla olan iletişimden kaynaklanan bir şey olduğunu düşünüyorum. Çünkü aradaki iletişimi güzel kurduğumuz zaman insan ister istemez içten içe mutlu olabiliyor. Birde insan ilk önce kendisini tanımalı. Kendisini bildikten sonra mutlu olmak için gereken şeyi yapacaktır.

Murat Şener:

YOK Kİ…

Yokki. Formilin olması için mutluluk olması lazım. Mutlu değilim.

Adem Terzi:

AİLE

Ailecek bir arada olmaK, huzurlu olmak, bana en büyük mutluluğu veriyor. Her insana da en büyük mutluluğu aile ve ailenin yanında olabilmek verecektir diye düşünüyorum.

Eray Özcan:

LOKMA TATLISI YAPMAK

Lokma tatlısı yapmaktan geliyor. İşim gereği lokma tatlısı yapıyorum ve eğlenceli güzel vakit geçiriyorum. Bu da beni zaten mutlu ediyor.

Melek Karaca:

BAŞARMAK

İnsanın kendi hedeflerine ulaşması, insana büyük bir mutluluk vereceğini düşünüyorum. Eğer insan hedefine ulaşmışsa eğer, zaten başarmıştır demektir. Başarının küçüğü veya büyüğü de olmadığı için başarmak mutluluğun formulüdür.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.