Dolar 32,5769
Euro 35,0003
Altın 2.428,87
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Bafralılara Sorduk “Hayatta Nelere Dur Demek İstersiniz”

Bafra’nın ve Bafralıların sesi olan 55 Yenigün, sokağın nabzını tutmaya devam ediyor.

Bafralılara Sorduk “Hayatta Nelere Dur Demek İstersiniz”
REKLAM ALANI
20 Ekim 2018 13:20 | Son Güncellenme: 27 Ekim 2018 13:12

Bafralı vatandaşlara bu kez de ‘’ Hayatta Nelere Dur Demek İstersiniz?’’ şeklinde sorduk.

GÖKHAN YOĞURTÇU

KÖTÜLÜKLERE VE OLUMSUZLUKLARA

İlk olarak insanların barış içerisinde yaşamaları için savaşlara dur demek isterim. İkincisi, siyasilerin halka vaat ettiklerini yerine getirmemelerine dur demek isterim. Daha sonra ülkemizde artan uyuşturucuya ve kötü alışkanlıklara dur demek isterim. Yani kısacası insanlığın iyi ve huzurlu bir şekilde yaşaması için tüm kötülüklere ve olumsuzluklara dur demek isterdim.

HASAN EDİS

UYUŞTURUCU MADDE KULLANIMINA

Özellikle Bafra’da gençlerin uyuşturucuya dur demesini isterim. Artık aşırı şekilde 15, 16 yaşlarındaki gençler sokaklarda bonzai içerek gözümüzün önünde eriyip gidiyorlar. Bunlara dur demek isterim.

ABDULLAH MADEN

BU GİDİŞATA

Kısa ve öz. Memleketin bu gidişatına dur demek isterim.

DOĞAN İLERİ

SAVAŞLARA

Savaşa. Ve zamlara tabi ki. Zam konusunda ülkemiz bayağı kendisini aştı.

ADEM BURUNSUZ

EKONOMİYE VE ZAMLARA

Özellikle ekonomiye ve zamlara dur demek isterim. Çarşı pazar aldı başını gidiyor. 5 liraya aldığım bir şey 13 lira olmuş. Çalışıyorum hatta eşimle birlikte çalışıyoruz çift maaş ama yetmiyor. Umarım her şey düzelir.

SAMET ODACI

İKTİDARA

Ben şahsen iktidara dur demek isterim. Çünkü doğru yaptığı bir şey varsa yanlış yaptığı 3 şey var. 19 Mayıs da ki tütün depolarını içindeki malzeme fiyatına satılması İstanbul köprüsünü gelirinin yarı fiyatına sattı ve belli bir sayıda araç geçmezse aradaki fark ı biz ödeyeceğiz dedi bu yüzden iktidara dur demek isterdim.

SEFA KOÇ

BENZİN ZAMLARINA

Ben benzin fiyatlarına dur demek isterdim. 2 yıl önce 50 Türk Lirasına motorumla Amasya’ ya gidip geri gelebiliyordum şimdi 80 Türk Lirasına gidip geliyorum 200 Türk Lirası maaşımıza zam alıyorsak ödemelerimizde 400 Türk Lirası olarak geri ödüyoruz bu sebeple zamlara dur demek isterdim

METİN ÖZCAN

HATALARIMA

Yaşamış olduğum hayata dur demek isterdim. Yapmış olduğum hatalardan dolayı dur demek isterdim. Maalesef geçen zaman geri gelmiyor.

NİYAZİ CAN

GENÇLER ÖLMESİN ANALAR AĞLAMASIN

Uyuşturucuya dur demek istiyorum. Günümüzde gençlerde maalesef uyuşturucu madde kullanımı hat safhada. Gençler ölmesin analar ağlamasın.

DOĞANAY AYDOĞAN

UYUŞTURUCU MADDEYE DUR

Özellikle Bafra’da son zamanlarda artan uyuşturucu madde kullanımı, ailelerimizi fazlasıyla tedirgin ediyor. Geçtiğimiz senelerde sürekli madde kullanan genç kardeşlerimizi haberlerde görüyordum ve bu yüzden Uyuşturucuya dur demek istiyorum.

 

 

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.