Dolar 32,5988
Euro 34,7628
Altın 2.496,63
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Bafralılara Sorduk “Askerlerimize Buradan Neler Söylemek İstersiniz”

Bafra’nın ve Bafralıların sesi olan 55 Yenigün, sokağın nabzını tutmaya devam ediyor.

Bafralılara Sorduk “Askerlerimize Buradan Neler Söylemek İstersiniz”
REKLAM ALANI
6 Ekim 2018 15:22 | Son Güncellenme: 27 Ekim 2018 13:13

Bafralı vatandaşlara bu kez de 2 gün önce Batman’da şehit düşen 8 askerimiz adına Türkiye’deki terörle mücadeleyi değerlendirmelerini, şehit düşen askerlerimize ve terörle mücadele eden askerlerimize demek istediğiniz bir şey var mı şeklinde sorduk….

KASIM ERSİN

YÜREĞİMİZ YANIYOR

İlk olarak tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Daha sonra yakınlarına ve tüm ülkeye başımız sağ olsun demek isterim. Öncelikle içler acısı bir duygu. Benim oğlum da asker. Her gün böyle haberler aldıkça yüreğimiz yanıyor. İnşallah teröre karşı verdiğimiz bu mücadele bir an önce iyi sonuçla biter. Allah askerlerimizin yanında olsun.

RAMAZAN ALKAN

GÜN BİRLİK GÜNÜ

Yakınlarına baş sağlığı vermek istiyorum. Gerçekten yürek yakan bir haber. Teröristlere karşı gün birlik günü. Başımızı asla öne eğmemeliyiz. Hainlere karşı her zaman dik durmalıyız.

MAHMUT YILDIZOĞLU

KAHROLDUM 

Batman’da şehit düşen askerlerimizin ailelerine baş sağlığı diliyorum. Mekânları cennet olsun. Peygamberimize Allah komşu eylesin.  Bu acı haberi duyunca kahroldum, sabaha kadar uyuyamadım. Bu günler geçecek elbet. Türkiye’yi köşeye sıkıştırmak isteyen odaklar elbet ki bunların hesabını verecekler. Bordo Bereli askerlerimiz Batman’da şehit düşen askerlerimizin intikamını alarak kanlarını yerde bırakmayacaklardır. Tüm askerlerimize güveniyorum. Onlar olmasaydı bizler böyle bu durumda olamayabilirdik. Allah hepsinden razı olsun. Bu olaylar dilerim en iyi şekilde lehimize sonuçlanır.

MUSTAFA ULUSAL 

ONLAR BİZİM EVLATLARIMIZ

Haberi duyar duymaz çok üzüldüm. Onlar bizim evlatlarımız. Onlara kıyanların hesabını bir gün soracağız. Türkiye Cumhuriyetini yıkmaya çalışan güçlere karşı asla boyun eğmeyeceğiz. Allah tüm askerlerimizden ülkemizi, vatanımızı, bayrağımızı ve bizleri korudukları için razı olsun. Batman’da şehit düşen askerlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Ve ilk olarak yakınlarına sonra tüm ülkeye baş sağlığı diliyorum.

VEDAT DUMAN 

KİNİME KİN, NEFRETİME NEFRET KATIYOR

Rabbim mekânlarını cennet eylesin. Ailelerine bol sabırlar versin. Çok zor gerçekten. İlk duyduğumda boğazım düğümlendi ve yutkunamadım. Bu haberleri aldıkça, Şehit verdikçe kinime kin, nefretime nefret katılıyor her geçen saniye. Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacaktır. Vatan için millet için şehitlerimiz için intikamını alacağız.

BUĞRA UYSAL

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Öncelikle bütün Türkiye’nin başı sağ olsun. Ülkemizin askerlerine zarar veren bütün insanlar kahrolsun. PKK’ya karşıyız, Ne Mutlu Türküm Diyene. Şehit vermemek için devletimizden bu konuda gerekli tüm işlemleri yapmalarını istiyorum. Çünkü biz Türkiye Cumhuriyeti olarak terörü bitirebilecek güçteyiz. Bu yüzden de terörü temizlemek için tüm imkânların kullanılmasını istiyorum.

MUSTAFA KAYA

KANIMIZ VE CANIMIZ PAHASINA KORUMALIYIZ

Kanımız ve canımız pahasına bu vatanı korumamız gerekiyor. Tabi ki kayıplarımız olacaktır. Şehitlerimiz, gazilerimiz keşke olmasa. Fakat vatanımızı ve milletimizi korumak için bunu göze almamız gerekiyor. Şehitlerimize rabbimden rahmet, ailelerine de bol sabırlar diliyorum.

SAMET KOÇ

TÜRK MİLLETİ AĞLAMAYI DA BİLİR SABRETMEYİ DE

Batman’da askerlerimizi şehit edenler ve niceleri eninde sonunda belalarını bulacaklar. Bu vatana hainlik edenler, bayrak nedir bilmeyenler, bu milleti hiçe sayanlar Türk Askerini tanımayanlar, Türk Devletini anlamayanlar, anladıkları zaman iş işten geçmiş olacak. Türk milleti ağlamayı da bilir sabır etmeyi de bilir. Şehitlerimizin ruhu şad mekânları cennet olsun. Ülkemizin başı sağ olsun. Ayrıca ailelerine de bol bol sabırlar diliyorum.

SERHAT VANLI

KEŞKE HİÇ ŞEHİDİMİZ OLMASA

Öncelikle ailelerine sabır diliyorum. Şehit sayımızın azalmasını hatta ve hatta hiç olmamasını istiyorum. Çünkü böyle haberler duyunca kahroluyoruz. Onlar bizim her şeyimiz. Onlar olmasa bizler burada sağlıklı bir şekilde bulunamayız. Batman’dan da bu acı haberi duyduğumda çok etkilendim. Çünkü gerçekten çok üzücü bir durum. Umarım terörü bir an önce bitirirler de şehitlerimizin kanları yerde kalmaz.

GAMZE DİNÇ

İNSANIN İÇİ GİDİYOR

Gerçekten çok üzücü bir haber. İnsanın içi gidiyor böyle bir haber aldığında. Askerlerimize, bunları yapanları ve bunlara fırsat verenleri Allah hem bu dünyada hem de ahirette kahır eylesin.

HATİCE KARA

PKK HAİN BİR TOPLULUKTUR

Dünya’nın hiçbir yerinde polis, asker, çocuk ve kadın şehit ederek “biz barış istiyoruz” diyen başka hain bir topluluk yoktur. Çok üzülerek de tüm şehitlerimizin yakınlarına baş sağlığı ve bol sabırlar diliyorum.

SUDE NAZ BÜLBÜL

Allah rahmet eylesin. Onlar bizim için şehit düştüler. Tüm askerlerimizin Allah yâr ve yardımcısı olsun.

AFŞİN YILMAZ

VATANINI EN ÇOK SEVEN GÖREVİNİ EN İYİ YAPANDIR

Ben şöyle bilirim. Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır. Onlar görevini yaptı. Bize de onların kanını yerde bırakmamak düşüyor. Hepsinin intikamı elbet bir gün alınacak. Tüm şehitlerimize rahmetle anıyorum. Görev başında olan askerlerimize Allah’tan yardım diliyorum.

GÖKHAN ERDOĞAN

SİLAHLI MÜCADELEYSE SİLAHLI MÜCADELE

Terör yıllardır çektiğimiz bir sorun. Hem maddi hem manevi kayıplar yaşatan bir durum. Bu son haber de bizi çok sarstı. Artık devletimizin buna kesinlikle çözüm bulması gerekiyor. Nasıl mı, yeri geldi Zeytindalı operasyonuyla bir anda bazı şeyleri düzeltebiliyorsak, aynı şekilde bu konuda da düzeltebilecek gücümüz vardır. Ben devletimizin, milletimizin ve askerlerimizin bu durumu düzeltebileceğine, terörü ülkemizden temizleyeceğine inanıyorum. Artık anlaşmalar falan olmasın. Silahlı mücadeleyse silahlı mücadele. İnsanlarımızın çektiği acılar artık yetti.

EMRE ÖZTÜRK

Onlar bizler için şehit oldu. Şehitlerimize hakkımız sonuna kadar helal olsun. Ailelerinin acıları bizimde acımız. Ülkece başımız sağ olsun.

ÜLKÜ MERVE DUMAN

ARTIK ŞEHİT HABERLERİ ALMAK İSTEMİYORUM

Ben böyle olaylardan çok etkileniyorum. Gerçekten çok üzücü bir durum. Yaşanmasını asla istemediğimiz olaylar bunlar. Umarım bir an önce ülkemizde terör bitmiş olur. Artık şehit haberleri almak istemiyorum.

Röportaj/55 Yenigün Gazetesi/Elif Sekmen – Onurcan Sadıkoğlu

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.