Dolar 32,3761
Euro 34,7901
Altın 2.434,45
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 17°C

Bafralılara Sorduk Hastane Hizmetlerinden Memnun Musunuz?

Yenigün Gazetesi olarak vatandaşın görüş ve düşüncelerini almak adına, Bafra Devlet Hastanesi ve Medi Bafra Hastanesinin hizmetlerinden memnun musunuz diye sorduk

Bafralılara Sorduk Hastane Hizmetlerinden Memnun Musunuz?
REKLAM ALANI
30 Temmuz 2018 18:42 | Son Güncellenme: 27 Ekim 2018 13:20

Hasan Çimkeoğlu:

Bafra Devlet Hastanesini iyi ve yeterli buluyorum. Ama Özel Medi Bafra Hastanesinin yeterli hizmeti verdiğini düşünmüyorum. Özel hastane özel olduğu için gelen hasta ve hasta yakınlarına daha bir saygılı ve iyimser davranması gerekirken tam tersi şeklinde davranıyorlar. Bununla birlikte daha bir yoğunluk var. Bunun sebebi de ilgilenen doktor sayısı ve özellikle hemşire sayısı çok az. Hem yeterli sayıda hemşire çalıştırmıyor, hem de çalıştırdıkları hemşirelere yeterli ücreti vermiyorlar. Hal böyle olunca bizlere sunulan hizmet de iyi olmuyor.

Mustafa Atış:

Özel veya Devlet hastanelerinin yeterli hizmetleri verdiklerini düşünmüyorum. Sıra yönünden çok uzun süre bekletiyorlar. Günlerce bekletip sonuçları almaya gittiğimizde bile uzun süre hastanelerde bekletiliyoruz. Devletimiz sağlık sektöründe hizmetlerin en iyi şekilde olduğunu ve sıkıntı çıkmadığını söylüyor ama biz tam tersini görüyoruz.

“Paran Varsa Sağlık Hizmeti Alıyorsun, Paran Yoksa Almıyorsun”

Özel Hastanelerden beklentimiz sıra olmaması ve güzel ilgi iken, baktığımızda bunların tam tersi oluyor. Bafra Devlet hastanesinde sağlık hizmeti şuan daha iyi. Şu anki döneme baktığımızda açıkçası paran varsa özel hastaneler ilgisizde olsa bir şekilde hizmetini veriyor. Paran yoksa özelide devleti de vermiyor.

Seda Nur Çığır:

Bafra Devlet Hastanesinin hizmetlerinden memnun değilim. Çünkü çok sıra oluyor ve çok bekletiyorlar. Örneğin acil servise gittiğimizde bir tane doktor bakıyor ve o doktorla idare etmeye çalışıyorlar. Adı üstünde acil servis. Bir tane doktor yerine birkaç tane olsa o kadar hasta acil servis de beklemek zorunda kalmaz. Ama Medi Bafra’dan gayet memnunum.

Ece Açelya Özer:

Genele baktığımızda Bafra Devlet Hastanesinin hizmetinden memnun değilim. Çünkü kolay bir şekilde sıra bulamıyoruz. Gelen hastalara sıra yetişmiyor. Bazen çok hasta gelebiliyor ve ilgilenen bir tane doktor olduğundan dolayı çok bekletiliyoruz. Aynı zamanda Medi Bafra’dan da memnun değilim. Bunun sebebi de hemen hemen aynı şekilde. Özel olduğu halde orada da çok bekletiliyoruz. Örneğin geçende rahatsızlığımdan dolayı gitmek zorunda kaldım ve doktor boşta olduğu halde geç geldi ve geç ilgilendi. O yüzden şu an Bafra’da ki özel ve Devlet Hastanelerinden memnun değilim.

Ali Şahin:

Hastanelere çok gitmek zorunda kalmadım çok şükür. Ama duyduklarıma göre Özel yani Medi Bafra Hastanesi Devlet Hastanesine göre biraz daha hizmet konusunda iyiymiş.

Rafet Antaç:

Hastanelerin hizmetlerini iyi buluyorum. Eski sisteme göre şu anki hastanelerde uygulanan sistem gerçekten güzel ve başarılı. Bunun sebebi eskiden olduğu gibi çok uzun süre beklemiyoruz. Çalışanlar biraz daha kibar. Bunlardan dolayı da hastanelerimizden memnunuz.

Ali İhsan Demir:

Hizmetler beklediğim şekilde çok iyi. Şu ana kadar hiçbir problem görmüyorum. Hizmetler en iyi şekilde veriliyor. Devlet hastaneleri olsun, Özel hastaneler olsun, sıra ve muayene bakımından sorunsuz bir şekilde hizmetlerini veriyor. Bu yönden çok memnunuz.

Murat Duran:

Devlet ve Özel Hastanelerin şu an verdiği hizmetlerden memnunum. Bunun sebebi ise hasta ve hasta yakınlarıyla iyi bir şekilde ilgileniyorlar. Hem de eskiye göre çok iyi bir şekilde hizmetler veriliyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.