Dolar 32,5553
Euro 34,9632
Altın 2.457,65
BİST 9.881,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

“Zihni Şahin’e Çok Teşekkür Ederiz”

Bafra ve Bafralıların sesi olan 55Yenigün olarak sokağın nabzını tutmaya devam ediyoruz.

“Zihni Şahin’e Çok Teşekkür Ederiz”
REKLAM ALANI
11 Aralık 2018 16:34 | Son Güncellenme: 11 Aralık 2018 17:08

Bu kez gündemimize Bafra’nın merkezi diyebileceğimiz Beşyol Kavşağına bağlı olan Yaşar Doğu Caddesini ele aldık. Bu sıralar Yaşar Doğu Caddesinde yapılan kaldırım çalışmalarını Bafra’lı vatandaşlara sorarak düşüncelerini aldık. Bakalım Bafra’lı vatandaşlar neler demişler.

https://www.youtube.com/watch?v=E33HDF3rodw&feature=youtu.be

Hazrat AÇIKGÖZ


Çok güzel oluyor yalnız biraz dar oluyor. Araba çekilecek yer yok. İyi oluyor fena sayılmaz.

Hasan YILMAZER


Çok güzel yani güzel oldu. Mesela buradan bayanlar gidiyordu çocuklarıyla birlikte geçemiyordu çocuk arabalarını yukarı çıkartamıyorlardı orada zorluk oluyordu.

Adem KOÇ


Geç kalınmış bir zaman diyelim buna Bafra için çok geç kalınmış. Bunun daha önceden yapılması gerekiyordu. Beğendim şu an güzel hem esnaf için hem yayalar için hem Bafra için iyi bir görünüm oldu.

Perihan ÖZTÜRK


İyi güzel olmuş temiz oldu. Yapanlara teşekkür ederim.

Eyüp KESKİN


İyi güzel oldu yalnız bizim oaralardaki yollar hep berbat.

Murat ÖZTÜRK


Çok güzel oldu kaldırım demek temizlik demektir. şehrin güzelliği, gösterişidir ahenkidir. Bizim için çok güzel oldu vatandaş için de çok güzel oldu. zaten buradaki kaldırım yüksekti vatandaş buraya oturuyordu burası dolmuş durağı vatandaş rahatsız oluyordu. Yani çok güzel oldu şu anda yapılması. Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin’e bu yaptığı çalışmalardan dolayı çok teşekkür ediyoruz. İleriki zamanlarda daha güzel olacağına inanıyorum.

Ahmet DEREBEY


Çok güzel buluyoruz gerçekten. Bafra’mız için bir ihtiyaçtı geç kalınmış bir ihtiyaçtı diyelim. Çok memnunuz güzel devamını bekliyoruz inşallah.

Emre KOÇAK


Bence güzel bir uygulama oldu açıkcası. Daha önce buralarda alçak yüksek dengebeli bir kaldırım vardı topuklu giyen arkadaşlarımız, engelli vatandaşlarımız, çocuğu olan annelerimiz , teyzelerimiz yürüyemiyorlardı. Trafik açısından da güzel bir uygulama oldu. Güzel buluyorum devamını da bekliyoruz.

Sedai ARSLAN


Benim hoşuma gidiyor yani ben AKP’li değilim ama şu yapılan iş benim hoşuma gidiyor. Partili olmak mesele değil mecburda değilsin.

Muzaffer GÖKMEN


Yapılan şeyler güzel. Yolarımız tozdan kurtulacak kaldırımlar dolayısıyla. Kaldırımlar geniş oldu araba park sorunu biraz daha kaldırılmış oldu.

Röportaj / Elif SEKMEN – Onurcan SADIKOĞLU

 

REKLAM ALANI