Dolar 32,5237
Euro 34,7479
Altın 2.491,58
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 19°C

Bafra’lı Vatandaşlardan Cumhuriyet Mesajı

Bafra’nın ve Bafralıların sesi olan 55 Yenigün, sokağın nabzını tutmaya devam ediyor.

Bafra’lı Vatandaşlardan Cumhuriyet Mesajı
REKLAM ALANI
29 Ekim 2018 12:35

55 Yenigün olarak bu kez kuruluşunun 95. Yıldönümü olan, 29 Ekim 1923’de Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kurulan, bağımsızlığımızı ilan ettiğimiz Cumhuriyet Bayramını konu aldık. Bafralı vatandaşlara Cumhuriyet Bayramı ile ilgili duygu ve düşüncelerini söylemelerini istedik. Bizde 55 Yenigün Gazetesi olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyor, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşları ve Türkiye Cumhuriyeti için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimizi minnetler yâd ediyoruz.

YAŞAR NAR

Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun ve daim olsun. Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. Nice mutlu Cumhuriyet Bayramlarımızı olacak inşallah.

SALİM VAROL

Atatürk’ü anıyoruz ve özlüyoruz. Gözümüzün önündeki resmi ile değil, beynimizin içindeki fikri ile. Bize bıraktığı bu Cumhuriyet’i ömür boyu yaşatacağız. 29 Ekim Cumhuriyet bayramımız hepimizin kutlu olsun. Ne söylesem az gelir. Ona sonsuz minnettarım.

VEYSEL DENİZ

Öncelikle bizlere ‘Yüce Türk Milleti’ diye hitap eden Ata’mıza ve beraber nice fedakârlıklar gösteren silah arkadaşlarını minnet ve sonsuz saygıyla anıyor, kurduğu büyük Cumhuriyet’e ve bağımsızlığımıza ebediyen sahip çıkacağıma söz veriyorum. Yüce Türk ulusunun bayramı kutlu olsun. Ne mutlu Türküm diyene!

BORA DENEV

Canım Ata’m yolunda olmaktan duyduğum eşsiz gururla yoluma devam ediyorum, edeceğim. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Benim duygularım bu vatan için, Cumhuriyet için Mustafa Kemal Atatürk için her zaman kabarık bir şekilde kalacaktır.

YILDIRIM AKDUMAN

‘Türkiye Devleti’nin hükümet şekli Cumhuriyettir’ diyen Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve sevgiyle anıyor, Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum.

RAİF DENİZ

Aziz milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere cennet vatanımız için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yâd ediyorum.

SILA ŞENYÜZ

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun. Bu gibi bayramlarımıza değer verilmeli ve daha fazla konuşulmalı.

YAĞMUR ÖZÜMERT

Cumhuriyet Bayramımız için çok heyecanlı ve mutluyum. İnsanlarımız bu bayramları kutlamayı bıraksalar da bizler genç nesil olarak devam ettireceğiz.

AYŞE ŞENER

Çok sevinçliyim. Keşke Atatürk sağ olsaydı. Keşke Atatürk sağ olsaydı da biz bu günleri görmeseydik. Özlüyoruz, sadece Atatürk’ü özlüyoruz. İçimden gelerek söylüyorum ki her özlediğimde kalbim sıkışıyor, o derece özlüyorum. Türkiye kesinlikle, ne terör örgütüne, ne insanların bölünmesine, ne bu kadar maddi mücadeleye yön olmayacaktı. Atatürk’ün çizgilerinden gitmedik, her şeyimizi kaybettik. Atatürk, Atatürk, Atatürk.

AHMET CAN KELEŞ

Mustafa Kemal Atatürk’ü sevmenin ayrıcalık olduğunu düşünen bir insanım. Ona ve tüm kahramanlarımıza minnettarım. Saygım sevgim hiç bitmeyecek. Cumhuriyet bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum.

KORAY İLHAN

İlham veren, hayallerini asla terk etmeyen, öncü insanların başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bize armağan ettiği Cumhuriyetimizin 95. Yılı kutlu olsun.

RAMİS IŞIN

Türk Milleti olarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu olan Mustafa Kemal Atatürk’ten dolayı bize böyle yaşanır ve özgür bir vatan emanet ettiği için çok mutluyum. Cumhuriyet Bayramı benim için bir gün değil her gün bir duygu dolu gündür.

İDRİS MÜRTEZAOĞLU

Bana göre Cumhuriyet sadece lafta var. Eskisi gibi artık sahip çıkıldığını sanmıyorum. Eskiden atalarımız zor şartlar altında Cumhuriyetimizi kurdular fakat bizler, şimdiki nesil buna fazla sahip çıkmıyoruz. Eskilerdeki gibi bayramların içten kutlanmasını temin ederim. Şimdilerde gösteriş için sadece protokol bir araya geliyor.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.