Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Özel Hastaneden Daha İyi

Bafra’nın ve Bafralıların sesi olan 55 Yenigün, sokağın nabzını tutmaya devam ediyor.

Özel Hastaneden Daha İyi
REKLAM ALANI
9 Ekim 2018 13:02 | Son Güncellenme: 27 Ekim 2018 17:16

Bafralı vatandaşlara bu kez de Bafra Devlet Hastanesinin hizmetlerinden memnun musunuz, doktorların, hemşirelerin, hastane personellerinin hasta ve hasta yakınlarına karşı ilgisi nasıl şeklinde sorduk. Aldığımız cevaplara göre memnun olanı da olmayanı da var.

RAMAZAN DEMİR

Memnunum. Hizmetleri fena değil yani. Hemşeriler ve doktorlar gayet ilgili davranıyorlar. Bu yönden onlardan bir sıkıntım olmadı.

GÜLENAY DİLEK ÖZCAN

Memnunum.  Gördüğüm kadarıyla memnunum. Yeri geldi servislerde yatan hasta oldum, yeri geldi polikliniklerde sıra bekleyen hasta oldum. Bunlara baktığımda bize karşı olan ilgileri güzeldi. Fakat sekreterlerin biraz daha güler yüzlü olmalarını isterim. Hastaneye gelen kişiler zaten moralsiz veya üzgün oluyor. Bu yüzden sekreterlerde biraz daha iyimser ve güler yüzlü olursa daha hoş olur. Ayrıca sekreterlerin doktor yanında değil de dışarıya çıkarılması, bence doktorların işini zorlaştırdı. Dile getirmem gereken başka bir konu yok. Kısaca memnunum.

MELAHAT KIRMA

Memnunum ve istikrarlı buluyorum.  Doktor ve hemşirelerden yana sıkıntım da şu ana kadar hiç olmadı. Bu yüzden genele baktığımda memnunum diyebilirim.

MURADİYE KOÇLU

DOKTORLAR SEKRETERLERDEN DAHA İYİ DAVRANIYOR

Memnunum fakat lavaboları hiç temiz değil. Bu konuda hastaneden çok şikayetçiyim. Bu konuda çok dikkatli olmalarını isterim. Çünkü orası bir hastane ve farklı farklı hastalıklardan gelen insanlar var. Ve lavabolarda mikrop bulaşması daha kolaydır. Sırf bu yüzden de daha temiz olması gerekiyor. Bunun harici bazı sekreterler de hastalara veya hasta yakınlarına ters davranıyorlar. Sekreterlerin biraz daha sabırlı olmasını istiyorum. Bazen görüyorum, doktorlarımız sekreterlerden daha iyi davranıyorlar. Aslında bunun normali tam tersidir fakat burada böyle bir şey söz konusu değil.

ABDURRAHMAN ATASEVEN

TÜRKİYE’NİN EN GÜZEL HASTANESİ

Bafra Devlet Hastanesi Türkiye’nin en güzel hastanesi. Hizmetleri on numara. Doktorlarından tutunda hasta bakıcılarına kadar on numara. İnternetten randevu almak istediğim zaman alamıyorum. Fakat geliyorum buraya fazla beklemeden alabiliyorum. Sonrasında doktorlarda en güzel şekilde ilgileniyorlar.

HİKMET ATASEVEN

ÖZEL HASTANEDEN DAHA İYİ

Özel Hastaneden daha iyi olduğunu düşünüyorum. Yani hizmeti çok güzel. Buradaki rahatlığı özel hastanede bulamayız. Temizlikçisinden Baş Hekim’ine kadar hepsi, bizlere karşı çok ilgililer. Hastane içerisindeki lavabolar, tuvaletler de temiz olmasına temiz de, insanlarımız pis olduğundan ötürü bunun çaresi yok.

FAZLI BAŞLAR

İlk defa geliyorum. İnşallah da memnun olacağım. Şu anlık bu konuda bir şey diyemem. Henüz doktorlarını, hemşirelerini görmedim. İlgililer mi değiller mi inşallah yakın zamanda göreceğim.

MÜZEYYEN

ÇOK İTİCİ BULUYORUM

Hiç mi hiç memnun değilim. Hemşireleri olsun, hasta bakıcıları olsun, hele de sekreterleri o kadar çok itici ve tenkit edici hareketler yapıyorlar ki, bizleri kışkırtıyorlar. Ondan sonra yok hastanenin ailesi kızdı, hastanın ailesi saldırdı diye olay oluyor. Bence biraz daha hasta yakınlarının nabzına göre hareket etmeleri lazım. Çünkü buraya gelenler zaten motivasyon olarak düşük durumda geliyor. Mesela bazılarının acısı oluyor. Bunun için birazcık güler yüz yetiyor.

YASEMİN KABAŞ

GAYET ILIMLILAR

Evet memnunum. Doktorların ve hemşirelerin bizlere karşı ilgisi de gayet ılımlı bir şekilde. Bizlere karşı güzel davranışlar, iyi davranışlar ve yardımcı olur şekilde davranışlar sergiliyorlar. Fakat lavabolar biraz daha temiz olabilir. Bunun haricinde bir sıkıntı yok. Gayet memnunum.

ELİF KURT

ÇOĞU İLÇE HASTANESİNE GÖRE İYİ BİR HASTANEMİZ VAR

Hizmetleri son döneme göre yani hastane yeni yapıldıktan sonra hizmetleri iyi bir şekilde devam ediyor. Fakat bazı alanlarda doktor eksikliği olduğunu veya doktorların eksik kaldığını düşünüyorum. Birde her doktor veya hemşire için aynı şeyi söyleyemem fakat bazıları çok ilgisiz, hatta hastalara karşı kırıcı olabiliyorlar. Bafra Devlet Hastanesi birçok ilçenin devlet hastanesine göre çok iyi bir hastane.

SEVDANUR ZENGİN

DENETİMDEN GEÇMELİLER

Polikliniklerden memnum değilim. Bekleme alanlarında oturak sayısı gerektiğinden çok az derecede. Bazı sekreterler çok ilgisiz, bu yetmezmiş gibi kırıcıda olabiliyorlar. Bence bu konuda denetimden geçmeliler diye düşünüyorum.

EBRU VERAL

BAZEN YANLIŞ TEŞHİS KONULUYOR

Memnun değilim. Tuvaletleri çok pis. Hemşire ve sekreterlerin bazıları ilgisiz davranıyorlar. Buraya gelen hasta veya hasta yakınlarına karşı güler yüzle yaklaşan çok az kişi var. Bunların harici doktorların görevlerini iyi yaptıklarını düşünüyorum fakat aynı şekilde onlar da bazen hastalarına karşı kırıcı olabiliyorlar. Bazen dikkat ediyorum da hastayı yeterli kadar fazla muayene etmeyip gönderiyorlar. Birde bazen yanlış teşhis koyuyorlar. Yakın bir zamanda arkadaşımdan örnek verebilirim. Kas ağrısı diye teşhis konulmuştu, omurga da düzleşme çıktı. Bunlar önemli şeyler. Bu yüzden dikkate alınması gerekiyor.

Röportaj/55 Yenigün Gazetesi/Elif Sekmen – Onurcan Sadıkoğlu

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.