Dolar 32,3357
Euro 34,7413
Altın 2.431,60
BİST 9.999,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C

Bafralılara Sorduk Tekel Caddesinin Yeni Halinden Memnun musunuz?

Bafralılara sorduk. Tekel Caddesinin şu anki halinden memnun musunuz

Bafralılara Sorduk Tekel Caddesinin Yeni Halinden Memnun musunuz?
REKLAM ALANI
1 Ağustos 2018 14:06 | Son Güncellenme: 27 Ekim 2018 13:20

Yenigün Gazetesi olarak Bafralı vatandaşların görüş ve düşüncelerini almak adına, Tekel Caddesinin yenilenmiş halinden memnun musunuz ve Bafra’da başka hangi caddelerin yenilenmesi gerekir şeklinde sorduk.

İSMAİL AKSOY: Eskisine nazaran çok daha güzel olduğunu düşünüyorum. Eskiden Tekel Caddesinin pek bir canlılığı yoktu. Şimdi baktığımızda gezilecek kıvamda bir cadde oldu. Bu yüzden memnunum.

NAMIK KILIÇ: Şu anki halinden gayet memnunum. Bununla birlikte alışveriş yapılan yerlerin, caddelerin biraz daha güzelleştirilmesi yönünde düşüncelerim var. Örneğin Bulvar Caddesi, balıkçılar arastası gibi yerlerin yenilenmesi ve güzelleştirilmesini istiyorum.

YASİN BEDİRKURUM: Tekel Caddesinin son halinden memnunum. Işıklandırması olsun, trafik akışı olsun gayet güzel bir proje oldu. Bunun yanı sıra Gençlik Caddesinin, Cumhuriyet Caddesinin ve Alaçam Caddesinin bakıma ve yenilenmeye ihtiyacı var. Çünkü oralarda trafik bir hayli sıkıntılı ve o caddelerin bazı kesimleri ıssız bir şekilde. O yüzden oralarda da yenilenme gerekli. Tekel Caddesinin bu hali Bafra’ya yeni ve iyi bir hava kattığını düşünüyorum. Bu yönden memnunum.

RASİM HASAN: Yapılmış bitmiş bir iş. Gayet çok güzel oldu. Trafikte de sorun yaşanmıyor. Işıklandırması da çok güzel. Bu cadde bu şekilde nasıl bu kadar çok güzel olduysa aynı şekilde Alaçam Caddesinin de buna ihtiyacı var. Bir an önce oraya da bakım veya yenilemek adına projeler ile çıkılırsa çok seviniriz.

BEYHAN ÇEVİK: Tekel Caddesinin eski haline göre bu hali çok güzel oldu. O yüzden çok memnunum bu yenilikten. Bence bu yeniliğe ihtiyacı olan başka bir cadde var ise en başta Alaçam Caddesi geliyor. Alaçam Caddesi de yenilenir ve trafik akışı sağlanır ise, bizde bu iki cadde arasında bir esnaf olarak bu durumdan çok memnun oluruz.

HAMDİ ORAN: Şu an çok memnunuz. Tekel Caddesi gibi Alaçam Caddesi de yenilenebilir. Özellikle Çatal Kaldırım bölgesi tekrar düzenlenebilir. Çünkü orası trafik açısından biraz tehlikeli bir bölge. Dediğim gibi Alaçam Caddesine biraz ışıklandırma yapılabilir. Daha önce Zihni Şahin’in Bafra Belediye Başkanı iken yapmış olduğu Tekel Caddesi ve Türkeş Parkı projelerinden çok memnun olduk.  Mesela Parkı bölgesi güzel bir ışıklandırmaya sahip ve insanlar oralarda rahatlıkla gezebiliyorlar.  Aynı şekilde Alaçam Caddesine de böyle bir proje bekliyoruz.  Böylelikle akşam vakitleri Tekel Caddesi ve Türkeş Parkı bölgesi gibi güzel bir görüntüye sahip olur.

BİRKAN KOÇAK: Caddemiz gayet güzel oldu yani çok memnunum. Bununla birlikte Bulvar Caddesi tekrar bir yenilenmeye gidebilir. Bulvar Caddesinin yanı sıra Alaçam Caddesinde komple yapılanmaya gidilmesini gerektiğini düşünüyorum.

HÜSEYİN DÜZBAL: Şu anda Tekel Caddesi çok güzel oldu. Fakat bu caddeler tek yön olduğu için Bafra’ya acilen bir garaj yeri gerekli. Bafra Belediyesinden en çok istediğimiz budur. Çok araba var ama garaj yok, park yeri yok otopark yok. Bunlar çok önemli meseleler aslında ama kimse ilgilenmiyor bu konuyla. Biz o kadar söylüyoruz dile getiriyoruz bu konuyu ama bizi duymuyorlar mı anlamış değilim. Bir an önce bu konuya öncelik verip bir projeye gidilmesi gerekiyor. Bunun yanı sıra Alaçam Caddesinin mutlaka yenilenmeye ihtiyacı var. Caddeler harici olarak da mahallelerinde bakıma ihtiyacı var. Aslında bir çok mahalle bakıma muhtaç. Yolda yürünmeyecek şekilde olan mahalleler var. Dediğim gibi Bafra Belediyesinin bu konulara biraz öncelik vermesi gerekiyor.

MUZAFFER BOZ: Memnunuz. Ama Alaçam Caddesinde arabadan geçemiyoruz. Buna mutlaka bir çözüm bulmaları gerekiyor.

HAMDİ TOKALAK: Memnun olmamız için trafik sorununu bir an önce halletmeleri lazım. Bafra gibi bir yerde trafik sıkıntısı çekmememiz gerektiğini düşünüyorum. Diğer caddelere baktığımızda ise sırayla yaptıklarını görüyoruz. Uğraştıklarını görüyoruz. Bilhassa mahallelere dikkat edilmesi lazım. Önem gösterilmesi lazım. Mahallelerimizde yapılması gereken öncelik asfalt çalışmalarıdır. Yağmur yağdığı zaman su birikintileri oluyor. Mazgallar dolup taşıyor. Bunlarla acilen ilgilenilmesi lazım.

ÜNAL HATİPOĞLU: Memnun olmasına memnunuz. Fakat Tekel Caddesi harici bazı caddelerimizde trafik sıkıntısını çok yaşıyoruz. Örneğin Alaçam Caddesi bunların başında geliyor. Burada arabaların park edeceği bir otopark lazım. Bunun yanı sıra Alaçam Caddesine ışıklandırma da yapılabilir.

NEZİH ÖZAYKUT: Hiç memnun değilim. Çünkü acil bir işim olduğunda orada duracak her hangi bir yer bulamıyorum. Durmak için mahallelerde yer aramak zorunda kalıyorum bu da beni geciktiriyor. Otoparka girsem ücret ödemek zorunda kalacağım. Sorun değil ücret ama 2 dakikalık işim için değeceğine katılmıyorum. Bunun yanı sıra Gençlik Caddesinin mutlaka yenilenmesi gerekiyor. Eski güzelliği yok denecek derecede. Bu yüzden  Gençlik Caddesinin bir an önce eski haline kavuşmasını isterim. Bunun içinde acilen yenilenmesi gerektiğini düşünüyorum. Tekel Caddesinin de trafik konusunda tekrar ele alınması gerekiyor. Tekel caddesinden bir ambulans geçmek zorunda kalsa çok fazla zaman kaybeder. Bunlar düşünülmeliydi diye düşünüyorum.

RECEP MURTAZAOĞLU: Ben 1965’den beri Bahçeler Mahallesinde oturuyorum. Ve benim bulunduğum süreçten bu yana Bafra Belediyesinin Bahçeler Mahallesine yapmış olduğu sadece bir park var. O da Şükrü Neiş zamanında yapıldı. Geçtiğimiz Evet Hayır referandumunda AKP’ye yüzde 76 bir oy çıktı. Fakat doğal gaz en son oraya verildi. Bu şekilde olması bizi üzüyor. Bafra Belediyesinden bu alanda Bahçeler Mahallesine de çalışmalar yapmasını bekliyoruz.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

  1. Hakan SAĞLAM dedi ki:

    Tekel Caddesinde dur kalklarda dolmuşlar trafiği felç ediyor…Proje yapılırken sırf dolmuşlar için indirme bindirme cepleri düşünülmeliydi…dolmuşların bu cep’ler dışında yolcu alması yasaklanmalıydı..Mesela eski tekel’in önündeki Recai Kırca toptancının karşısındaki gibi büyük cepler olmalıydı sırf dolmuşların indir bindirme yapmaları için..Bu büyük eksiklik projede…Trafik ve Zabıta da devamlı cadde boyu denetlemeydi bunları.